Navazuji na galerii s "ne-profi" modely a v duchu hecování si zakládám stavbu Čmeláka 1:72, Eduard. Upozorňuju teda, že tato stavba není pro potěchu očí, ale jako důkaz, že jsou i podprůměrní modeláři. Budu rád, když se Thud, případně i další, osmělí a přidají. Horší můžete být opravdu jen těžko

Pravidla:
1) i když si nejspíš chyb a řešení budu vědomý, líp mi to prostě nejde. Doufám, že jen prozatím. Takže konstruktivní kritice se nebráním, ale pravděpodobně nic upravovat nebudu.
2) zdržte se komentářů k osobám. Pokud budete mít nepřekonatelnou potřebu k někomu se vyjádřit, udělejte to, prosím, jinde.
No, a včera jsem teda sestavil kokpit. Chtěl jsem si zkusit Eduard Space, ale kromě palubní desky se mi nic nevešlo na své místo. A to včetně levého a pravého svislého bočního panelu, kde jsem snad neměl co zkazit. Nevadí, stejně to nebude vidět. Kokpit je stříklý lesklým lakem, ale ještě ho přelakuju matným. Jak jsem koukal na fotky skutečného letadla, zadní přepážka je jen látková a sedačka připomíná spíš zahradní ratanový nábytek, ale to si nechám až na větší zkušenosti.
Moje online vitrínka