Jarinage píše:Děkuju za komentář a motivaci, jsem rád, že to někdo posoudil. Stavím samozřejmě pro radost a i když jsem toho měl ke konci dost, tak mám z tohohle modelu fakt radost. Hlavně z těch předělávek, že co jsem si vymyslel, to jsem taky udělal.
A o tom to celé je.

Jarinage píše:Spára na trupu zespoda asi blbá, člověk tmelí, brousí a stejně to pak vyleze. Už mě na ní upozornil kolega modelář ve vláknu s modelem, tenkrát jsem se šel schválně podívat a je tam fakt pouze z určitýho úhlu, stačí pootočit model, nebo se kouknout jinak a vidět není. Zrovna se to teda podařilo blejsknout tak, že vidět je.
No jo, fotky dovedou být zrádné, za určitých podmínek dokáží vytáhnout a zvýraznit i vady modelu, které jsou normálně téměř neviditelné.
Jarinage píše:Ale díky ještě jednou za přínosný komentář... obdivuju úpravy jiných modelářů, tak teď si třeba můžu říct 'to bych dal taky, ale zrovna se mi nechce'![]()
![]()
OK, já si počkám čím překvapíš, až se Ti bude chtít.

stavím pro své potěšení modely 1:48 letadel československých pilotů od prvních nesmělých pokusů o létání až po současnost ... a příležitostně (pro odpočinek od letadel) staré automobily