Ahoj přidávám model Hasegawa v přebalu Hobby 2000, stavebnice je to hezká a stavba je příjemná, ale model od RS model je o 100% lepší, použil jsem výfuky QuickBoost a doplnil upínací pásy. Jediné co mě s..e tak to, že se mi dostala barva do vnitř a zaprášila překryt a to jsem měl obavu z přilozených masek které nakonec šli sundat dolů bez problémů jen jsem zbytek lepidla z masky otřel uchošťourem namočeným v benzínu do zapalovače. Barvy jsou oranžové Hataky, odstíny se mi celkem líbí i když někomu třeba nebudou sedět. Na závěr matný lak Mr. Paint, patina olejem a AK. Tak snad model neurazí
Moc hezky postaveno, tohle éro se mi velmi líbí. Slyšel jsem však, od zkušenějších, že gawa je taková trochu zjednodušená, RS bude asi přesnější. Nicméně bych do vitríky určitě nepohrdl...
Petr Michna
...teda to muselo dát práce a přitom taková blbost...
Veľmi pekné. Keďže som pred časom dokončil RS a nevidím reálne, že by som ho v dohľadnej dobe nafotil, tak napíšem niečo sem. Pozerajúc na tento model, si myslím, že Hawa vôbec nie je na zahodenie. Aspoň pre mňa by určite nebola, v kombinácii s leptami od Edíkov je to viac než rovnocenný súper pre RS. Lepty hlavne riešia vymyslené podvozkové šachty, ja som ich ale pracne prerábal aj na RS, lebo pre mňa neboli dosť hlboké. Navyše oblasť okolo chladiča je trochu nepresne urobená, je vidieť, že to malo ručný máster. Povrchovo sa mi zdajú byť veľmi podobné, RS má naznačené plátno na krídelkách. Za mňa - ak by som chcel ešte jednu D-520 (čo nechcem), tak si kúpim túto Hasegawu a lepty od Edíkov.
Díky všem. Tak já stavěl i RS a tam se mi líbí detaili, má pěkný interiér a lepší detaili. Na stavbu je na stejné úrovni jak Gawa možná bych řekl, že mě osobně se stavěla i lépe. Až se k tomu dostanu tak dám foto vedle sebe. Jinak Dewoitin mám v plánu více a ty další budou určitě ty od Hasegawy (protože jich mám dost )