Písaři, děkuji opět za skvělý raport, nedělní kolonu obrněnců (AČR by si z naší jízdy měla vzít příklad) a především celé honorované skupině díky za další fantastickou možnost se setkat a skvěle pobavit...mimochodem, nic jsem nevypil a ty hektolitry kořalky a piva taky nesedí Problém byl v tom, že jsem tuhle část musel táhnout i za některé ostatní, kteří to hrubě a nezodpovědně flákali...a chvilkama toho bylo až moc aj na takové zvíře; příště hezky každý svoje. Navíc ta houfnica si vyžádala dost tmelení a to tady ty hordy, rozmazlené klik-klakama od Eduardů a Tamiyí holt nikdy nedocení Každopádně díky kluci a snad zase brzou na shledanou
Jinak za sebe snad jenom doplním, co jsem dovezl rozpracovaného na ukázku...člověk to s nima myslí dobře, a oni mně, zapřísáhlému a celoživotnímu nekuřákovi udělají z nebohé Drezíny Tomáše prachsprostou Mašinku Vyhulenca
Havrane, díky za report. Já ještě doplním i svou aviu (opět označení přes masky - jak jinak) společně s novisovým barevnějším izraelcem a Jesterovou GY-35
Tvl Havrane, opět krásná, barvitá a širokoúhlá reportáž... Doplním pouze jeden snímeček ze svého snažení se...
Jinak kluci, bylo to zase nevšední lepení, lehké popíjení a především odpoutání se od všedních starostí... Díky vám všem. Jsem zvědavý, kde se k nám přidá náš velevzor, stavitel špičkových modelů, rádce náš nejvyšší, jeho blahorodí "ŠKOPÁN / KOVAŘÍK...
AMEN.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Zimní semestr v Rakousku je úspěšně za náma, tak report nesmí chybět - tentoktát se jelo od čtvrtka 23.2.2023 do něděle. v obsazení já, pan Kosič, přednosta, Jura Novis, Hanz a Kódl to byla po dlouhé nejlepší akce tohoto druhiu a snad nejlepší 4 dny za poslední měsíce!
Přílohy
auto naložený do vejšky ale odbavili sme se všichni
den se chílil ke konci tak došlo i na rozpravu v kuchyni
došel i soused, i když už byl jak dělo, odcházel tak, tak s láčkem na kalhotách
Kódl... dá se napsat, že dýchánek měl dvě roviny. Doba před jeho příjezdem a čas s ním stávený - Tohle se nedá snad ani popsat ale fotka mluví za vše
po uši zamilovaný pan kosič i když je to fotka v první den, jedno se musí nechat. Každých 5-10 minut vyznával lásku své milé... Pravda... když mě bylo 15 let, býval sem stejný