Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Volný pokec (Subject free)
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Filmy .....!!

Všechno ostatní, co jinam nepatří…
Odeslat odpověď
Příspěvků: 3336 • Stránka 205 z 223 • 1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 223

Která filmová scéna se vám nejvíce líbí ....?????

Anketa končí za 30 čer 2008, 19:39

Česká filmová scéna
33
22%
Česká filmová scéna
33
22%
Americká filmová scéna
24
16%
Americká filmová scéna
24
16%
Jihoamerická scéna (telenovely atd.)
1
1%
Jihoamerická scéna (telenovely atd.)
1
1%
Indická scéna (boolywood):D
2
1%
Indická scéna (boolywood):D
2
1%
Asijská scéna
2
1%
Asijská scéna
2
1%
Jiná filmová scéna
14
9%
Jiná filmová scéna
14
9%

Celkem hlasů : 152

• Odpovědět s citací

Re: Filmy .....!!

Příspěvekod Al CZ » 18 zář 2022, 16:29

Není to sice film (ale stále doufám, že jednou…aspoň jako klasický animovaný kraťák). Prostě znechucen stavem pohádkové tvorby v krajích (nejen) českých jsem hodil do pácu svou kratičkou barokní pohádku - a dokonce se ji po mnoha peripetiích povedlo realizovat s legendou české kinematografie, pohádek ale i dabingu… Ovšem pozor, je to pohádka horrorová a určitě není určená pro nejmenší - byť teenagerům by se mohla líbit… Leckde jsou i ukázky zdarma, tak se můžete na vlastní uši přesvědčit i bez utrácení jak se mi ta moje moje malá pocta barokní krajině, folkloru a duchařským historkám a v neposlední řadě i českému jazyku a ženské kráse - vyprávěná důvěrně známým hlasem povedla…

Odkaz sem dávat nebudu, kdo chce nechť si to najde. Ale beru to jako takový “fakáč” jedincům co mi tu i na nymbecu spílali po dvacet let do grafomanů…
Al CZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 19 zář 2022, 15:17

Včera jsem dal první serii "Sex education"...zjistil jsem,...... že jsem starý! Opravdu starý. Vzpomínám si, když byl v Bewerly Hills těhotný Brnadon, nebo která to byla holka, řešila to celá planeta, vím to! U nás v Jednotě to holky od masa dávali zasraným chlapům najevo tím, že nebyla vysočina! A myslím, že chtěli stáhnout rohlíky jako falické symboly a banány. Ty druhé teda až na Vánoce, kdy měl na 3 nárok každý dům ve vesnici. Ale naštěstí se to zapomělo. Ne už já na 90210. A tam nebylo nic. Ani minisukně myslím, to byl už jiný level!. No a naše domácí tvorba,..., když byla nevěrná manželka doktora Blažeje, ketrou dokonce vyhledá sestra Inu a varuje ji! nebo to bylo obráceně? Kdo si ty nemocnice na kraji zahrad, měst či jiných okrajových částí aglomerací má pamatovat. A to tam byla v podprdě i doktorka Čeňková!!! Jak sem tehdy zbystřil!!! A to je Eliška Balzerka nějaká žena v pokušení. Toto nové je teda jakože 90210, ale mírně peprnější. Mylím, že nebude proti Guth-Jarkovskému, když Vám sdělím, že to má mládež asi těžké..... LGBT klučina (ano není bílý) se maluje jako E.John, což se dnes asi vpohodě na učňáku toleruje..(i když to co tam vidím u nás dnes,...asi dal!!) ....ale pozor,..genderově nevyrovnaně dostává nabudku a solí prachy borcovi 35-tkovému (ne to není jeho výška) megasamci hypermuskulinovi, který mu ve slabé chvilce v hudební třídě nakonec ukáže,..jak se.....skládá.............stojan..... Děvčata si sami hledají kluky a v rámci dobrých vztahů spolu prohodí nějaké to něžné slovo (poď mrdat, dáš mi ho do vagíny?......a podobně)...Anebo věta "..nastříkáš mě to na obličej?" Proboha , kdo mluví při sexu o modelaření? A přeci to není zdravé Rewellka, surfacer či co myslela,... na xichtu! Pitomé děcka!
Hmm, kolik by to tak mělo hvězdiček v roce 1987? A vysílalo by se to kdy? V jednu ráno?.....Myslím, že by se Saskia Burešová nebo Hana Heřmánková druhý den kroutily nad dopisy čtenářů jak posolené žížaly :grin: :grin:
No nic, ještě dvě řady! Že bych začal nějakou večení školu s denním studium,..třeba zdravku?
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod KnittlJ » 20 zář 2022, 18:37

Na tohle se opravdu moc těším... nový dokument Good Old Czechs ... =D>
https://www.youtube.com/watch?v=NZdPAuIlPdE
V galerii:Sturer Emil
Sd.Kfz.11 + leFH18/40
Sd.Kfz.7+88mm Flak 36/37
GAZ AAA s čtyřčetem Maxim M4
KnittlJ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod irimar » 03 říj 2022, 13:32

The Greatest Beer Run Ever
Včera jsem tohle shlídnul. Doporučuju.

https://www.youtube.com/watch?v=NqxziDlZOIo
irimar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod reserve_22 » 03 říj 2022, 14:32

odporucam
Přílohy
Dahmer_netflix_series.jpg
Dahmer_netflix_series.jpg (91.61 KiB) Zobrazeno 2878 krát
Miroslav Stehel
reserve_22

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Recoil » 05 říj 2022, 20:41

Dolin píše:Včera jsem dal první serii "Sex education"...zjistil jsem,...... že jsem starý! Opravdu starý. Vzpomínám si, když byl v Bewerly Hills těhotný Brnadon, nebo která to byla holka, řešila to celá planeta, vím to! U nás v Jednotě to holky od masa dávali zasraným chlapům najevo tím, že nebyla vysočina! A myslím, že chtěli stáhnout rohlíky jako falické symboly a banány. Ty druhé teda až na Vánoce, kdy měl na 3 nárok každý dům ve vesnici. Ale naštěstí se to zapomělo. Ne už já na 90210. A tam nebylo nic. Ani minisukně myslím, to byl už jiný level!. No a naše domácí tvorba,..., když byla nevěrná manželka doktora Blažeje, ketrou dokonce vyhledá sestra Inu a varuje ji! nebo to bylo obráceně? Kdo si ty nemocnice na kraji zahrad, měst či jiných okrajových částí aglomerací má pamatovat. A to tam byla v podprdě i doktorka Čeňková!!! Jak sem tehdy zbystřil!!! A to je Eliška Balzerka nějaká žena v pokušení. Toto nové je teda jakože 90210, ale mírně peprnější. Mylím, že nebude proti Guth-Jarkovskému, když Vám sdělím, že to má mládež asi těžké..... LGBT klučina (ano není bílý) se maluje jako E.John, což se dnes asi vpohodě na učňáku toleruje..(i když to co tam vidím u nás dnes,...asi dal!!) ....ale pozor,..genderově nevyrovnaně dostává nabudku a solí prachy borcovi 35-tkovému (ne to není jeho výška) megasamci hypermuskulinovi, který mu ve slabé chvilce v hudební třídě nakonec ukáže,..jak se.....skládá.............stojan..... Děvčata si sami hledají kluky a v rámci dobrých vztahů spolu prohodí nějaké to něžné slovo (poď mrdat, dáš mi ho do vagíny?......a podobně)...Anebo věta "..nastříkáš mě to na obličej?" Proboha , kdo mluví při sexu o modelaření? A přeci to není zdravé Rewellka, surfacer či co myslela,... na xichtu! Pitomé děcka!
Hmm, kolik by to tak mělo hvězdiček v roce 1987? A vysílalo by se to kdy? V jednu ráno?.....Myslím, že by se Saskia Burešová nebo Hana Heřmánková druhý den kroutily nad dopisy čtenářů jak posolené žížaly :grin: :grin:
No nic, ještě dvě řady! Že bych začal nějakou večení školu s denním studium,..třeba zdravku?

:grin: :grin: :grin:
BADGER ANTHEM 155 0.3 0.75 BADGER 100 LG 0.26 0.77 BADGER RENEGADE VELOCITY 0.21 0.33 BADGER SOTAR 20/20-2F 0.2 IWATA CM-C Plus0.18
IWATA HP-AH 0.2 PAASCHE RAPTOR 0.2 0.25 0.38 0.66
PAASCHE TALON TG-3AS 0.2 0.25 0.38 0.66TAF3 (1.00)

FICO KLOBÁSY!
Recoil

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Hatala » 19 říj 2022, 19:27

Vcera som si s manželkou pozrel film "Don't look up". Velmi dobra sociální satira, az sa mi nechce verit, ze to bolo docela dost odignorovane. Netflixova produkcia, ale urcite to stoji za to.
Přílohy
dont-look-up .jpeg
Martin Hatala

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 19 říj 2022, 19:35

Odignorované? Hmm. Boli toho plné všetky social media.
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Hatala » 19 říj 2022, 21:23

Aha, tak to mi uniklo. Omluva. Asi travim vela casu, na modelfore :)
Martin Hatala

• Odpovědět s citací

Příspěvekod branik » 29 říj 2022, 16:25

milan petr píše:Remake Na západní frontě klid, trailer nevypadá špatně....
https://www.fandimefilmu.cz/clanek/3141 ... ni-trailer

Od vcera na Netflixe, cakal som to netrpezlivo. Film ma nesklamal. Zaverecna scena z nezmyselneho utoku v poslednych 15 minut trvania Svetovej vojny je skutocne mrazivá. Palec hore.
Branislav Juhász
http://forum.valka.cz/index.php
branik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ceti » 31 říj 2022, 07:05

branik píše:
milan petr píše:Remake Na západní frontě klid, trailer nevypadá špatně....
https://www.fandimefilmu.cz/clanek/3141 ... ni-trailer

Od vcera na Netflixe, cakal som to netrpezlivo. Film ma nesklamal. Zaverecna scena z nezmyselneho utoku v poslednych 15 minut trvania Svetovej vojny je skutocne mrazivá. Palec hore.

Jo, taky mi napsali pred 2-ma rokama kdyz to nataceli a hledali statisty. Nabizeli brigadnikum 1500,- na den na ruku a jidlo s podminkou, ze dokolecka dokola budou vsichni dohola. Seslo se tam hojne skinheadu a byla sranda. Tak jsem na to zvedavej, jak to nakonec na platne dopadlo.
Byv.Instruktor Modelklubu Cernosice, momentalne bezdomovec (veskerej muj majetek je dlouhodobe ulozen ve skladu do doby nez budu mit vlastni bydleni).
Naposled dostaveno: P-51A NOVO 1:72
Dlouhodobe rozestaveno: Morskoj sturmovik NOVO 1:72 P-47 Razorback NOVO 1:72 VW Golf 2 GTD 1:1
ceti

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 31 říj 2022, 08:14

Asi se to nesmí srovnávat s knihou a remakem z roku 79 (https://www.csfd.cz/film/13270-na-zapad ... d/prehled/)? I moje žena (knihu četla) po této Netflixové verzi říkala, že dost nuda, jakýsi slepenec scén/obrazů s idiotskou hudbou...ale bojové scény hezké. Prostě ten film je takový "hluchý", třeba Četa, 9 Rota, Jarhead..stejné téma (anti-válka) ale podání bez hluchých míst,...
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ceti » 31 říj 2022, 22:43

Tak jsem se v tom filmu nenasel, holt jsem nekde nejaka ta rozmazana postava v pozadi, checht .. Kazdopadne zkouknete treba The Lair = povinnost pro milovniky urbexu a lost places. Zenska se jde podivat do opustenyho sovietskyho bunkru kde je docela sranda.
Byv.Instruktor Modelklubu Cernosice, momentalne bezdomovec (veskerej muj majetek je dlouhodobe ulozen ve skladu do doby nez budu mit vlastni bydleni).
Naposled dostaveno: P-51A NOVO 1:72
Dlouhodobe rozestaveno: Morskoj sturmovik NOVO 1:72 P-47 Razorback NOVO 1:72 VW Golf 2 GTD 1:1
ceti

• Odpovědět s citací

Příspěvekod irimar » 01 lis 2022, 16:13

Nový 6 dílný britský seriál SAS Rogue Herous. Mohu doporučit.
https://www.youtube.com/watch?v=gTWqFccBsgg
irimar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 03 lis 2022, 10:08

Zajímavým filmem je Pád letu 800 - https://www.csfd.cz/film/937267-pad-letu-a800/prehled/
Dolin

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 3336 • Stránka 205 z 223 • 1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 223

Zpět na Volný pokec (Subject free)