Námět na malou konverzi pro DC-3 TWA (Roden) na DC-3 ČLS. Tj. předky gondol s motory + obtisky. (+ samo domo: OK-AIH, -AIE, -AIF přehodit dveře napravo, -AIG dveře vlevo, ale ten už se na linky dostal jako D-AAIG)
Naposledy upravil jenda58 dne 07 srp 2022, 10:42, celkově upraveno 1
A pak by to ještě chtělo obtisky na Baťovu Electru
Honza Hammer Spíše sběratel krabiček, ale občas si také něco slepím. Před časem jsem se zamiloval do veletuctů. Ale největší celoživotní modelářskou láskou je Hawker Hurricane.
Dnešní úlovek na E-day. U Lavočky jsem se nemohl rozhodnout, kterou vzít. Fízl vyhrál, ale asi časem pořídím i druhou krabku, kde byla atraktivní "06" s nápisem Gorovskikj rabočij.
Honza Hammer Spíše sběratel krabiček, ale občas si také něco slepím. Před časem jsem se zamiloval do veletuctů. Ale největší celoživotní modelářskou láskou je Hawker Hurricane.
Takhle to vypadá, že v tom pytlikovem balení je jen jeden model,ale nebojte, jsou tam dva. Lavočka má ještě 3 krabičkove verze, Piper ještě 2 různé pytlíky.
Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o !!!!! Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji
Nějak jsem prošvihl, že AML zmenšilo svoje sady obtisků do toho našeho měřítka. 1/144 303 Squadron RAF, S. SPITFIRE MK.IIB - Balejka 1/144 312 Squadron RAF, Part I - Hurricane Mk. I L1926 (DU-J, Vašátko), Spitfire LF Mk. IXe TE515 (DU-W) 1/144 312 Squadron RAF, Part II - Hurricane Mk. IIb Z3437 (DU-K, O. Kučera), Spitfire LF Mk. IXe PL124 (DU-J, Přístupa) 1/144 312 Squadron RAF, Part I - Hurricane Mk. I L1807 (DU-B, Stehlík), Spitfire LF Mk. IXe SL625 (JT-11) Jen toho Hurrouše IIb budu muset zkonvertovat se Sweetí jedničky.