Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Volný pokec (Subject free)
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Filmy .....!!

Všechno ostatní, co jinam nepatří…
Odeslat odpověď
Příspěvků: 3336 • Stránka 204 z 223 • 1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 223

Která filmová scéna se vám nejvíce líbí ....?????

Anketa končí za 30 čer 2008, 19:39

Česká filmová scéna
33
22%
Česká filmová scéna
33
22%
Americká filmová scéna
24
16%
Americká filmová scéna
24
16%
Jihoamerická scéna (telenovely atd.)
1
1%
Jihoamerická scéna (telenovely atd.)
1
1%
Indická scéna (boolywood):D
2
1%
Indická scéna (boolywood):D
2
1%
Asijská scéna
2
1%
Asijská scéna
2
1%
Jiná filmová scéna
14
9%
Jiná filmová scéna
14
9%

Celkem hlasů : 152

• Odpovědět s citací

Re: Filmy .....!!

Příspěvekod Harous » 25 črc 2022, 14:57

Al CZ píše:Objeveno na Seznam TV. Stín v oblacích

Do konce jsem nevydržel ani trailer, natož celý film...
Jen šmejdi kryjí a omlouvají šmejdství...
Jsem tým Foltýn:
„Velmi často jsou to lidé nešťastní, zapšklí, zahořklí, smutní, opuštění nebo mají prostě jen smůlu, anebo jsou to prostě svině.“
Harous

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Al CZ » 06 srp 2022, 21:46

Teda nový Predátor: Kořist s naozajstnými indiány není vůbec špatný. Zajímavý je i fakt, že existuje videohra Prey, kde je v hl. roli indián, bojujíci s mimozemšťanym těžko řici, zda inspirovala tvůrce.... Pro mne, milovníka "vetřelců dávnověku" a legendární jedničky přijemný film s hezkou mladou herečkou. Jen digitální zvěř je fuj. V Česku, kde je dodnes oblíbená indiánská tématika by se o to víc mohl film líbit. Jen nevím, proč tam zas není český dabing a slovenský ano. Ale prý je i verze v komanštině(přiležitostně zkouknu)! Akorát "predy" tam vypadá zas jinak než je zažitá představa.
Al CZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 10 srp 2022, 08:18

Stín v oblacích - paráda!!!! :P :P :wink: :lol: :lol: za mě uplně pecka!!! Jen nesmíte přemýšlet o tom jak je ta B-17 vlastně veliká vevnitř (ve skutečnosti malinká), že je při startu ve spodní věži,..a podobně....

Predator Prey - za mě veliká paráda a pocta prvním dvěma Predátorům!!!

Star Trek: Strange New Worlds - viděl sem zatím 3 díly a jakože,..popravdě se mě Discovery líbilo více, teda já iděl jen první řadu,...myslím,..i gdyž dost GLBTCRDD, tak dobré.
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Borik » 25 srp 2022, 17:06

Kamarád mi doporučil film Volyň,
https://www.csfd.cz/film/434921-volyn/prehled/
nějak nemám rád tento druh filmů, ale koukl jsem se na něj. Doporučuji, člověku lecos docvakne. Jedná se o polský film z roku 2016, takže se nejedná o žádnou bolševickou propagandu.
Česká armáda má bránit republiku a ne sloužit jiným zájmům v zahraničí za peníze z mých daní.
Bořivoj III.
Borik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 25 srp 2022, 17:19

Že akurát až teraz to kolega vytiahol. A film W Ciemnościach Ti neodporúčal? Alebo Róża (mimochodom tiež Smarzowskieho), Katyń či Pokłosie (o zabíjaní židov Poliakmi)? Kľudne sa na to vrhni. Možno Ti docvakne, že svet nie je čiernobiely.
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Borik » 25 srp 2022, 17:51

Nehodlám se hádat. Pokud člověku v 65 letech nedojde, že svět není černobílý tak je debil.
To docvaknutí jsem neuvedl v kontextu - měl jsem známého, Volyňského Čecha (o dost staršího) a některé jeho poznámky... jsem jako kluk nedomyslel do konce.
Film Katyň jsem viděl, díky za tip na ostatní filmy. Film jsem doporučil protože jsem ho viděl a ne abych tady vyjadřoval nějaké postoje.
Vypadá to, že jsem asi politicky nekorektní, ale vyjadřuji se tak jak mi huba narostla.
Naposledy upravil Borik dne 28 srp 2022, 09:14, celkově upraveno 1
Česká armáda má bránit republiku a ne sloužit jiným zájmům v zahraničí za peníze z mých daní.
Bořivoj III.
Borik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod boticka5 » 26 srp 2022, 07:14

Borik píše:Náhodou objeveno - Křídla nad Berlínem. Ruský letecký film, premiéra: 3. 7. 2022.
https://www.youtube.com/watch?v=7a5O_EIwItU
Tak jsem dnes nad ránem tento film skoukl a musim říct že se mi velice líbil. Opravdu a pěkné a děkuju za odkaz

Odesláno z mého Redmi Note 9 Pro pomocí Tapatalk
boticka5

• Odpovědět s citací

Příspěvekod milan petr » 09 zář 2022, 09:17

Remake Na západní frontě klid, trailer nevypadá špatně....
https://www.fandimefilmu.cz/clanek/3141 ... ni-trailer
Nic proti Bohu, ale do pekla to mám blíž.....
milan petr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 09 zář 2022, 09:26

Trailer fajný, už sa na to teším. Zaujal podvozok tých Chamondov. :wink:

bvp.jpg

Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pavel Klouček » 09 zář 2022, 19:16

Rodina mě vytáhla na Jana Žižku a ačkoli jsem to nikdy předtím neudělal, tak jsem se v půlce zvedl a odešel a to jsem se poslední půlhodinu přemlouval to dáš, to dáš. Neuvěřitelná chaotická slátanina kde polovinu času netuším kdo je kdo s pokusy o epické scény s obsazením místního ochotnického spolku, kdy ještě půlka odešla na bramborovou brigádu...
Pavel Klouček

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarda Mládek » 09 zář 2022, 21:31

Pokud mám dobré info,ty Chamondy dělali v Muzeu na demarkační linii v Rokycanech.Je to na BVP.Mají i Pz III na stejných podvozkách.
Jarda Mládek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Háček » 11 zář 2022, 10:50

Pavel Klouček píše:Rodina mě vytáhla na Jana Žižku a ačkoli jsem to nikdy předtím neudělal, tak jsem se v půlce zvedl a odešel a to jsem se poslední půlhodinu přemlouval to dáš, to dáš. Neuvěřitelná chaotická slátanina kde polovinu času netuším kdo je kdo s pokusy o epické scény s obsazením místního ochotnického spolku, kdy ještě půlka odešla na bramborovou brigádu...

Asi si Žižku nechám na domácí video, jak tak čtu recenze. Už jen to, že režisér Jákl vyhandloval povinné černochy za gaye a tudíž je, prý, Václav IV tak trochu na kluky ... :agrh: To už bych tam radši viděl ty kluky umouněný. Třeba jako obchodníky nebo poselstvo z orientu ... Doma to mám na záchod blíž, kdyby na mě přišla náhlá žaludeční příhoda ... :?
Moudrost a chytrost jsou dokonalými zbraněmi. Bohužel lidská hloupost je dokonalým brněním ...
https://www.facebook.com/miroslav.hak.566
https://www.facebook.com/Krajem-rybn%C3 ... _todo_tour
Háček

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Hatala » 14 zář 2022, 03:57

Cesky reziser pokurvil inspirativne upravil pribeh Jana Zisku ?! ,,, a neboji sa defenestracie?
Martin Hatala

• Odpovědět s citací

Příspěvekod rudovlas » 16 zář 2022, 06:15

Také sem dostal jako překvapení od přítelkyně Žižku v kině. Popravdě jsem od toho ani nic moc neočekával, předtím jsem viděl trailer a četl nějaký rozhovory s Jáklem, kde si to pochvaloval :) V jednom z těch rozhovorů Jákl řekl, hlavně ať nikdo nečekává historický dokument... No, to teda nikdo úplně nečekal, ALE!.. ignorovat úplně všechno a všechny události na pozadí té doby, tyvle... a nakonec pojmenovat ten film Jan Žižka?! To snad ne, ne?! #-o Jo, kdyby se to jmenovalo třeba Jirka Šiška z Rožnova: Na tahu, tak by udělal líp, nikdo by pak v tom nehledal to, co tam není. A jak píše kolega nade mnou, je to strašně chaotický, rozklepana kamera, postavy si kromě těch čtyřech, pěti hlavních nedokáže člověk zapamatovat... Jediné co se mi na tom líbilo, byla krajina kde se točilo, záběry měli opravdu krásný, ikdyž zase, to není vůbec krajina jižních Čech, kde se děj odehrává.. Tak nějak zpětně si říkám, kde se utopilo těch 500mil :?: Žádné epické bitvy, většinou tak 10 na 10, 90% se odehrává v lese, kulisy našich hradů nejsou nijak upraveny, to mimochodem taky bije do očí, fakt teda nevím... Sečteno podtrženo: veliké zklamání.. nejvíce mě mrzí, že to mělo a má obrovský potenciál a co se z toho podařilo udělat? Nic neříkajici chaotická tmavá řežba ignorující základní historické události, o jedné z našich největších postav historie. Smutné a ještě smutnější, že je pod tím podepsaný Čech. :cry:
Rudovlasovy vinětky 1/35: viewtopic.php?f=340&t=151430 nejnovější: "VIVE LA FRANCE, ÉTÉ 1914"
rudovlas

• Odpovědět s citací

Příspěvekod LEON » 17 zář 2022, 17:02

Al CZ píše:Kdysi dávno jsem měl rád prapůvodní SW trilogii. Skřípal zubama u "nové" a nad tou závěrečnou zlomil hůl. SW se u mne po prvním novém filmu zdiskreditovaly. Ale teď sem si teda zkusil Disney+ a čumím jak puk na "Manda". To je úplně jinej level než ta s...oidní záverečná trilogie. Zatím mi to přijde jako taková kovbojka ve svetě star wars, drsný, málomluvný hero, bejby džouda,super prestrelky...Co ještě ze star wars francizy stoji za zhlednuti a co je odpad ? Treba Han Solo sem ignoroval bo bez HF to neni Han, ze...

A ten novy ST je prosim kde ?

Mando byl pro mě jako pro SW fandu příjemné osvěžení, fakt docela dobrá věc, po té strašné poslední trilogii. Ale seriál Kenobi od Disney+ se mi jeví zase jako tragédie, ta malá holka mi byla vyloženě nesympatická, ty stupidní dialogy s ní...
Pokud si ještě neviděl, tak doporučuji Rogue One: Star Wars Story. To se mi také docela líbilo, přestože to není nic nového (2016).
Bývalka, složenky, hypotéka, nemoc, problémy v práci… Jakmile odstartujete a nasadíte si FPV brýle, je tohle všechno pryč. Nahoře jste jen vy, nekonečná krajina pod vámi, maximální soustředění na let. Po přistání se vracíte do reality s krásně vyčištěnou hlavou...
LEON

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 3336 • Stránka 204 z 223 • 1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 223

Zpět na Volný pokec (Subject free)