Novinky + doplnění: RFM
http://www.mn-modelar.cz
ptlo píše:To už je asi ten "sweep" ohlášený Eduardem. Víc stavebnic asi už nebude? Jenom poznámka k webu - když ten výprodej zobrazím, je tam všeho několik stran. Když pak zaškrtnu výrobce Eduard, zobrazí se jenom 2 Avie 1:144.
MartinP píše:Dobrý den, nebudete v dohledné době naskladňovat Spitfire Mk.IXc 1:32 od Revellu? Pokud ano, mohli by jste napsat kolik bude stát? Předem děkuji za odpověď.
Otto Oťák Flégr píše:Dobrý den,
objednával jsem zboží na Vašem eshopu. Měl jsem zboží v košíku (model Eduard) a dále objednával. Trvalo mi to 8 minut!!! Po návratu do Košíku zboží bylo vyprodáno!!! Nestalo se mi to poprvé. Psal jste mi tady, že s novými stránkami, by se to stát nemělo, zboží chvíli v košíku zůstane. Vyměňte ajťáka, nebo už nevím. Jde sice jenom o model, ale radost z toho nemám. Tímto mě nepřímo nutíte k šetření mých peněz nebo přechodu ke konkurenci!!!
MN-modelář píše:Otto Oťák Flégr píše:Dobrý den,
objednával jsem zboží na Vašem eshopu. Měl jsem zboží v košíku (model Eduard) a dále objednával. Trvalo mi to 8 minut!!! Po návratu do Košíku zboží bylo vyprodáno!!! Nestalo se mi to poprvé. Psal jste mi tady, že s novými stránkami, by se to stát nemělo, zboží chvíli v košíku zůstane. Vyměňte ajťáka, nebo už nevím. Jde sice jenom o model, ale radost z toho nemám. Tímto mě nepřímo nutíte k šetření mých peněz nebo přechodu ke konkurenci!!!
Dobrý den,
Rezervace v košíku byla zrušena, server to zatěžovalo a blokovalo to obrovské množství položek.
Nicméně, výprodejové položky budeme ještě doplňovat, takže místo vykřičníků stačí poslat dotaz a model si rezervovat
Jiras píše:Zdravim, chci se zeptat jestli bude doplneni pasu 1/35 od AFV Club?
Diky moc JirkaP
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník