Prošel jsem si celou stavbu znova od začátku. No, musím smeknout až k zemi. Když jsem projížděl fotky toho řezání, pasování a tmelení, tak se přiznám, že bych si na to už asi netroufnul. Skončil bych někde v půlce. Upřímně musim říct, že ti model docela i závidim V době kdy jezdila Octavia WRC, jsem byl hrdej, že konečně máme vlastní WRC a že si jednou model taky postavim. Když vidím, kolik to dalo práce, tak nevim nevim. Máš můj obdiv. Je to krásný.
Díky moc, Michale Abych pravdu řekl, nebýt komentářů tady, tak to ani zdaleka nevypadá tak, jak dnes. Nějak bych postavil ten reziňák a bylo by. Kdybych věděl, do čeho jdu, možná bych se podruhé na to už vykašlal.. Podobným způsobem jsem chtěl předělat i Fábku WRC, která taky není tvarově zcela ideální. Když ale vím, jak blbě se spojuje kov s rezinem, tak to vymyslím nějak jinak. Každopádně díky za komentář, těší mě to
Nemáš zač Ano, věcné připomínky a hecování k lepšímu výsledku jsou žádoucí. Když jsem tvořil Focuse ´02, tak mi taky dodávaly rady, nebo jinak dobře myšlená připomínka chuť to udělat pořádně. Vyhořel jsem na tom, že podobně jako ty, jsem neměl moc fotek konkrétně tohoto auta a model stavěl vybíráním z několika možností. Víc jsem hledal na netu, než tvořil. To mě dost zabíjí a vyloženě nebaví. Furt si říkám, jak je v dnešní době digitálních foťáků možné, že je na nějaké auto jen pár fotek. tvl, vždyť ten foťák má doma snad každej...i před dvaceti lety. Každopádně jak jsem to tu včera znovu pročítal, měl jsem chuť vytáhnout Octavii taky, ale pár let mam již jiné starosti a radosti, takže mě chuť na nějaké sochání rychle přejde. Držim palce, tohle už dotáhneš do zdárného konce.
Interiér je už v kupě, složil jsem z univerzálních leptů od Crazy Modellers brzdy, které jsem "obrzdil" a lehce washnul. Na kastli přibyla nová okna - přední je upravené od Abrexu, zadní je vystřiženo z acetátové folie, která byla v krabici od REJI (bylo hezky vypouklé). Tam bylo potřeba si udělat novou šablonu a masky na nástřik černých rámů, protože moje okno má jiné rozměry než v původní stavebnici. Naštěstí byla folie dostatečných rozměrů a kupodivu to vše páslo na první dobrou Práce bude teď chvíli stát, protože čekám na chybějící dekály. Proto rozvrtám něco nového, více odpočinkového
Tak po delší pauze jeden z posledních vstupů. Dekály doplněné, mám zalakováno, vybroušeno, trochu přeleštěno, začínám skládat a dodělávat drobnosti. Musel jsem se vypořádat s problémem tlustých dekálů. Buď je neumím aplikovat (pro mě to byla premiéra s digitiskem) nebo jsou podstatně tlustší než klasické dekály. Každopádně některé mi dost vystupují, tak bylo nutné kastli zalít 2K, pak přebrušovat a srovnat, co jde. Z fotek to nevypadá špatně, pod drobnohledem už chyby vidět jsou. Víc laku už dávat rozhodně nechci, už tak se mi zalévaly detaily a spáry (ty jsem mimochodem znovu přerýval ještě jednou po laku Nové jsou překryty světel, chladič jak náporový v nárazníku, tak olejový za maskou. Ta je notně upravena původní (odvrtán střed + snížená na cca 1 mm tloušťky, toto byl fakt porod, aby se mi v rukách nesesypala. Pod ni pak doplněn leptaný tahokov od HD). Výplně dveří dostaly kliky, kličky oken a řidič i síťovanou kapsu. Ale už se pomalu blížím k cíli, tak mám radost, i když je tam kupa chyb.
Cíl je na dohled. Moc se mi to líbí, chyby, které zmiňuješ, by mě ani nenapadlo hledat... Když zmiňuješ tu tloušťku obtisků - cigaretové reklamy v detail setu na M3 jsou asi ta 3x silnější, než obtiskový aršík z krabice a to ještě nápis BASTOS skládáš ze dvou dekálů B_S_O_ a _A_T_S, takže to je pak teprve labůžo vrstva laku