Co budete potřebovat:
Kocour- Tamia 1/48
Tubu tmelu
Interier Eduard Space
Kola a rachejtle Eduard Brassin
Barvy/ laky Gunze
Obtisky Furball/ Eduard/ Tamiya
Masky Omask
Návod na přípravu:
1/ Vezmete čistý, dostatečně velký hrnec. Potřebné díly vyštípáte, trochu začistíte a mrsknete do hrnce. Asi 5 minut protřepat (nemíchat). Opatrně zvedněte pokličku. Pokuď jste třepali správně, vykoukne kocour

2/ Vezmete tmel a hodíte ho do koše. Pro stavbu ho opravdu nebudete potřebovat, dělal jsem si kozy.
3/ Model nabarvičkujete (odstíny použity podle návodu Furball).
4/ Čísla, nápisy, znaky stříknete přes masky (Omasky).
5/ Z asi metru čtverečního obtisků (snad 2000ks) si vyberete tak 20, kocoura odekálujete. Zbytek obtisků si strčíte do špic (vyjma těch na rakety. Na každé raketě je jich asi tolik jako na modelu). Popisky by asi model hezky oživily, jenže na těch pár fotkách co mám nejsou vidět a vzhledem k tomu že se jedná o experimentální kamo mám podezření, že se na ně vykašlali

6/ Výsledek okořeníte trochou rachejtlí. Vzhledem k základně (Nas Oceana) toho tenhle kocour sebou asi moc netahal, nicméně na dostupných snímcích jsou vidět i závěsníky na 4 Sidewindery. Dal jsem je tam a k tomu aspoň dvojici Sparrowů. Přece jenom bez rachejtlí by kocour neměl říz.
7/ Máte hotovo, dobrou chuť

Naposledy upravil alf dne 01 črc 2022, 13:41, celkově upraveno 2
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.