Novinky: TAKOM, SUYATA!
http://www.mn-modelar.cz
komisař píše:Nazdar Nevečeřalovi, nemajíce facebook, pošvihl jsem Čmeláka Z-37A 1/48, který se dal zakoupit v Mošoni.
Mám jiskřičku naděje, že bude u vás zařazen do prodeje?
Jiras píše:Zdravím, mám jen dva technické postřehy, asi to budete řešit ale i tak. Když si vyberu např. Miniart je tam 12x kategorie 1/35 ale ani u jedné není popisek co to je. Tzn. všechno postupně otevirat.... A pak když přechazím z jedné stránky na druhou, nenastaví se další stránka od začátku ale zůstane dole. Tak se musí vyjet nahoru pokaždé na další straně, celkem otravka![]()
.
Díky JirkaP
karel.hawk píše:Vaše doplnění obtisků od Kits-World je úctihodné, ale nikde tam nevidím 3D palubovky a pásy v měřítku 1:72 na letouny WWII. Dočkáme se jich?
Děkuji Karel
MN-modelář píše:Jiras píše:Zdravím, mám jen dva technické postřehy, asi to budete řešit ale i tak. Když si vyberu např. Miniart je tam 12x kategorie 1/35 ale ani u jedné není popisek co to je. Tzn. všechno postupně otevirat.... A pak když přechazím z jedné stránky na druhou, nenastaví se další stránka od začátku ale zůstane dole. Tak se musí vyjet nahoru pokaždé na další straně, celkem otravka![]()
.
Díky JirkaP
Dobrý den,
Ano, to se řeší. Jde o to, že se zobrazují jen koncové kategorieale mělo by to být.
Ty přechody jsou teď omezené, řešilo se více produktů na stránku, ale dnes by mělo už být funkční.
Ondra Kubeš píše:MN-modelář píše:Jiras píše:Zdravím, mám jen dva technické postřehy, asi to budete řešit ale i tak. Když si vyberu např. Miniart je tam 12x kategorie 1/35 ale ani u jedné není popisek co to je. Tzn. všechno postupně otevirat.... A pak když přechazím z jedné stránky na druhou, nenastaví se další stránka od začátku ale zůstane dole. Tak se musí vyjet nahoru pokaždé na další straně, celkem otravka![]()
.
Díky JirkaP
Dobrý den,
Ano, to se řeší. Jde o to, že se zobrazují jen koncové kategorieale mělo by to být.
Ty přechody jsou teď omezené, řešilo se více produktů na stránku, ale dnes by mělo už být funkční.
Tak u mě bohužel žádná změna. Jen měřítka a další stránka zůstává na konci, takže musíš přesouvat nahoru. Celkem opruz ..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků