Hezky Ondříku jedeš...
Už sem na to taky přišel a radu si vzal k srdci... Veškeré pásky si "olepím" nejdřív na ruce a pak teprve na model...hodně teďka používám růžovou pásku z OBI
Ivan Šály píše:Ahoj
pekná dekálovačka, kotúče super. Skús carbon od Hobby desing, tie sú v pohode a majú aj rôzne štruktúry.
Aj tamiya nedávno spravila carbon dekle a tiež nie sú zlé.
Vodičky používam eśte pôvodné gunze, dajú sa kúpiť cez ebay, tie nové gunze neo sú sračka.
Ani tamiyácke vodičky ma nepresvedčili. Microscale som neskúšal.
Hanz.Ch píše:
Kdybyste někdo nakupoval s toho ebaye a nebo jinde ty původní vodičky GSI ,rád bych se přidal ( a myslím ,že by se našli tady i další zájemci )
Grooverider píše:Taky mě mrzí ty komplikace, ale na druhou stranu mě trochu škodolibě těší, že nejen já mám problémy s dokončovacími pracemi. Ale vypadá to, že jsi si s tím poradil hodně dobře a o to víc pak bude těšit hotovej model.
Se strháváním pásek mám podobný zkušenosti jako kolegové a já si to olepuju na hřbet ruky na několikrát a pak až dávám na místo. jen je potřeba na tom makat hned a nenechávat to půl roku zamaskovaný jako já a pak se ti strhne skoro všechno.
A ještě k zašpinění vany.. Motorky jsou v reálu v takovým stavu, že ani doma na jídelním stole nemá člověk tak čisto, tak stačí jen zvýraznit nerovnosti, o což asi šlo a vypadá to docela fajn. Hlavně to nepřehánět bo to není stará Jawa nebo fichtl..
Výfuky jsou na mě dost barevně divoký, ale je na nich taky hromada práce a ty Charonovy předlohy opálení jsou fakt dobrý, kdysi mi je taky posílal a někdy je možná využiju, až budu dělat Yamahy.
Držím pěsti, at už je komplikací co nejmín.
Erik Miklošik píše:Krásna robota . Prosím ťa tie farby gravity su nariedené rovno na striekanie? Poprípade čím ich riediš. Zvažujem pár kúskov objednať na autá. Nech sa darí
Charon píše:Povrch cajk. Jak jsem psal mooockrat pouzivam chameleona a povrch je stejnej po nastriku jako tu vidim. Nikdy mi neudelal krupici a nereaguje ani s alcladem, ze by znicil kovovy efekt. Jednou jsem omylem fouknul chrom na vejfuku a nestalo se vubec nic.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků