díky
Stavím Finy, Spitfiry, X-planes a potom co se mě líbí.
Mirek Franc píše:Do novyho roku s necim uplne jinym. Stavel to nekdk z vas?
Odesláno z mého Nokia 8.3 5G pomocí Tapatalk
Mirek Franc píše:problem ma kolega v praci. Ja mam lepidlo od Revella na kabiny.
sedan1 píše:Mirek Franc píše:problem ma kolega v praci. Ja mam lepidlo od Revella na kabiny.
![]()
![]()
Mirek Franc píše:sedan1 píše:Mirek Franc píše:problem ma kolega v praci. Ja mam lepidlo od Revella na kabiny.
![]()
![]()
nějak nechápu. Mě to funguje zatím
Mirek Franc píše:To je dobře, že ti Revell funguje. Reagoval jsem na to, že jsem netušil, že je řec o někom úplně jiném. A mimochodem, ten vteřiňák z Billy taky funguje.
sedan1 píše:Mirek Franc píše:To je dobře, že ti Revell funguje. Reagoval jsem na to, že jsem netušil, že je řec o někom úplně jiném. A mimochodem, ten vteřiňák z Billy taky funguje.
aha nic se neděje. S kabinama mám věčný problém. Většinou je to tak 50 na 50, že se to povede. Kolikrát se mě stane, že po odstranění maskovací pásky je to zamatlaný od lepidla. A jindy to mám čistý a používám stále stejný matroš a zpusob. Tak nevím.
Petr Tomančák píše:Nissinen je taky můj oblíbenec. Ještě Ti chybí Buvol s s ruským motorom M-63 a dvoulistou vrtulí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 178 návštevníků