Přátelé. Začínají svátky klidu a míru a to znamená přerušení pracovního nasazení. Co jsem stihl, to jsem odeslal! A tak bych vás kteří čekáte ve frontě poprosil o trpělivost. Hned jak to bude možné pojedu dál a postupně budu dávat info majitelům.
S pozdravem a přáním krásných vánoc a lepšího roku 2022 vám všem, přeje Honza.
Zdravím, přeji krásné Vánoce a příjemně strávené svátky.
Prosím o zapsání do seznamu objednávek na příští rok, velmi rád si počkám Prosím o kompletní sadu včetně všech udělátek kolem stojan je skvělý, s novým rokem nový stojan díky!!
Ahoj "Pane z Mantinelu". Zájem mě moc těší. Zatím není seznam zájemců, jen vím že pár lidiček by se našlo. To co momentálně zkouším dát do hromady patří jisté nejmenované osůbce, která mě o to požádala. Až to bude vychytáno a polazeno, bude k mání první verze pro veřejný tisk. Zatím ani netuším cenu, ale nemyslím že to jako celek (i se spodní otočnou základnou) přeleze 1000,-Kč. Ale jak jsem řekl není zatím vše hotovo, ani dolazeno. S tiskem prvotiny jsem hned odhalil pár věcí a ty hnedle překreslil. A na další přicházím postupem vívoje. Od zítřka zas začnu tisknout a dodělávat zakázky. a mezi tím pojede nějaká ta novota. Tak zatím vydržet a držet palečky ať se to povede. Jsem magor a nejsem hned tak s něčím spokojen.
Honza.
Naposledy upravil Honza78 dne 20 led 2022, 14:44, celkově upraveno 2
Momentálně se mi tu tisknou poslední díly jedné sady stojanu Extra 1:32. Je to robustní zvětšená verze kalsického stojanu v základní verzi. Cena je díky nárůstu materiálu a času o 200Kč dražší. teda 790,-Kč.
Honza.
Rezervace!!!!
Naposledy upravil Honza78 dne 29 led 2022, 19:27, celkově upraveno 2