Po 16-ti mesicich konecne hotovo. Dekuji vsem za pripominky pocas stavby. Je tam spousta chyb (red strip, otevrene gondoly, etiketa na hasicim pristroji psana cesky apod.). Priste bych strasne poprosil chyby mi hlasit predem, pak ze hodne zlepsim... Nejvetsi vyzvou byl radar - komplet scratch build - a stejne jsem ho nakonec nalepil mirne vyoseny . Dale je to muj prvni model v cerne kamuflazi - to byla take zajimava zkusenost. A take jsem poprve fotil na cernem pozadi - je to videt na tech fotkach, ale snad to priste bude lepsi.
Tuším si zabudol vyfotiť spodok... Inak blahoželám k výsledku , napriek chybičkám je parádny, aj keď ja by som do toho radaru nešiel - nevyzerá to bez krytu tak dobre. A ešte by som sa Ťa chcel spýtať, čo Ťa viedlo k verzii C. Vidím, že inak staviaš skoro výlučne 2. svetovú, tak tento Tvoj počin mi do toho celkom nezapadá.
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....
@sesto: spodok som fotil na konci stavby - viz rozestaveno. Povodne som uvazoval o verzii B, ale na verziu C mal Eduard BigED, tak som nakoniec zvolil C.
škoda těch fotek ze spodu,to je pak taková poloviční prezentace , ,ale ze shora to vypadá fakt parádně ,nebýt v popisu 1/72 ,tak je to úplná čtvrtka , ten kokpit paráda