Vought SB2U-3 Vindicator 1:72 Special Hobby Midway Island 4.June 1942 pilot 2nd LT J.H.Marmande and gunner E.Colvin ..tak další modýlek ze sekce"PRAPODIVNOPLÁNŮ"dokončen. Stavba mi trvala malinko déle než jsem předpokládal,ale tyhle shortruny prostě potřebují nějaký čas.Model má sice nějaký mouchy,ale když se mi letadlo prostě líbí tak na kvalitu moc nekoukám a nějak ho postavím..no mohlo to dopadnout i lépe,ale na druhou stranu jsem rád,že jsem ho dotáhnul do konce..moc nechybělo a skončil nedokončený v depozitu.
Děkuji pánové.. ..zbylo mi docela dost vrchni barvy tak půjdu asi ještě do dauntlesse hobby 2000/hasegawa..ten nový flyhawk je dle mého názoru fakt průser
Další hezky postavený model ošklivého letadla. Takže záslužná práce
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....