Radek3057 píše: ... ale konspirace o tom že zužují cesty to je pro mě novinka
Ty seš konspirace.

Radek3057 píše: ... ale konspirace o tom že zužují cesty to je pro mě novinka
Renda píše:Mám kamaráda dopravního inženýra a je to dle norem......co víc dodat
JoseFxx píše:Ano jsem, možná největší na tomto foru.
Norma na české silnice je ještě z dob kdy jezdili Škodovky 100, Zetory byli malé drobky. A když jsi na vesnici potkal Škodu s tuplákama, tak jsi odcouval. Auta se dělají větší, to samé i zemědělská technika. Je jasné, že se na nové silnice nevejde, když je toho tolik.
Takové ty ostrůvky a nebo kruháče, jsou kvůli zpomalení dopravy, aby lidi nelítali jak prasata.
Renda píše:Kruháč má hlavní úlohu ve zlepšení plynulosti silničního provozu. Aby zde nemusela bejt klasická křižovatka. To, že jí lidi neumí projet plynule je věc jiná.
Miloslav píše:JoseFxx píše:Ano jsem, možná největší na tomto foru.
Norma na české silnice je ještě z dob kdy jezdili Škodovky 100, Zetory byli malé drobky. A když jsi na vesnici potkal Škodu s tuplákama, tak jsi odcouval. Auta se dělají větší, to samé i zemědělská technika. Je jasné, že se na nové silnice nevejde, když je toho tolik.
Takové ty ostrůvky a nebo kruháče, jsou kvůli zpomalení dopravy, aby lidi nelítali jak prasata.
Je to trochu jinak. U nás (Praha 19) si stěžovala paní, že je úzké parkovací místo. Můj soused byl v té době šéf přes komunikace, to musel řešit.
Měla pravdu Hyundai Santa Fe se tam vešel akorát, ale tžko se z něho vylejzalo. Zjistil, že normy na parkovací místa a šířku silnice jsou z roku 1960.
Takže hurá zpátky do pravěku.
Zpět na Volný pokec (Subject free)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník