Racochejl: náhledy jsou v Leafletu.
Vl.Šulc píše:Akce začne zítra. Budou v ní i novinky na září, včetně Limitek Camel & Co. a Angel of Mercy (B-25J 1/72). Kdo chce toho Mitchella, tak doporučuji moc neváhat, máme jich 3000 a předpokládám, že možná nevydrží ani do konce akce
Vl.Šulc píše:Rozumíte tomu správněPředpokládám, že půjde koupit asi tak do středy
vorel64 píše:Jelikož se nevyznám v rozdílech mezi verzí A a C, je v nich nějký podstatný tvarový rozdíl? Protože prodle fotek na webu eduardu mi přijdou stejné. Vidím tam jen nějaké dvě krytky navíc u A.
Alcatorda píše:Dobrý den,
Šlo by obnovit výrobu AIM-54A Phoenix 1/72 V tuhle chvíli je hromada nových a hezkých modelů F-14 a myslím si, že Brassin je stále to nejlepší. já to "potřebuji" pro novou Academy.
Navíc ve čtvrtce a dvaatřicetině jsou v prodeji obě verze AIM-54 PhoenixTakže to působí trochu diskriminačně pro dvaasedmu
Vl.Šulc píše:Rozumíte tomu správněPředpokládám, že půjde koupit asi tak do středy
Vl.Šulc píše:Jarek S. píše:Zdravím, jen se optám, hlavně kvůli osvěžení paměti. Zapůjčené výlisky na B-25J jsou ještě třeba, respektive, kdy se mám o ně přihlásit, ne že bych na ně spěchal.
Nevšiml jsem si ho, omlouvám se. V té záplavě vášní mi toho asi uteklo víc![]()
Předpokládám, že už můžeme výlisky vrátit, mělo by snad být vše hotové. Jenom s tím teď nemohu nic moc udělat, z Itálie se to špatně organizuje. A kdybyste vydržel do půlky srpna, tak bych Vám s tím rád zároveň poslal i model Angel of Mercy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků