Pomalinku pokračuji s motory. Odlil jsem si kryt pod sání. Ještě ho bude třeba upravit, aby lépe sedl a vešly se do něj sací trubky. Zároveň přemýšlím jakou barvu na tento díl použít. Na každém obrázku, co mám k dispozici, je jiná. Odhadoval bych, že to bylo vyrobeno z nějakého částečně průhledného laminátu. Asi trochu jako na druhém obrázku, ale ani to není úplně ono.
Rám, který Hasegawa (ale i Tamyia v 1/12) dost odbyla dvěma “tyčemi” jsem po vzoru MFH spájel z mosazných trubiček. Ještě to bude chtít trochu doladit, ale podle mě je to hned o něco lepší….
Ahoj, původní konstrukce se tak úplně nepovedla a tak jsem jí předělal. Pro porovnání Hasegawa = 1díl. Já jsem už na 17 dílech a ještě nemám řídící jednotku, cívku a co tam ještě na té desce všechno je.. to Rolfi: ještě to budu začišťovat (teda alespoň na místech, co budou vidět)
Zase menší posun v “motorárně”. Pátý motor se mi po ředidle úplně roztekl. Začátečnická chyba. První plast. Holt to není bílý kov. Pro příště: Čím odstraňujete barvu, když se něco nepovede? A neměl by někdo, čistě náhodou, blok motoru od Hasegawy. Odlil bych si kopii a zase vrátil.