Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Galerie letadel
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Spitfire Mk.I, Tamiya, 1/72

Aircraft gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Spitfire Mk.I, Tamiya, 1/72

Příspěvekod eso rimmer » 08 črc 2021, 05:14

Jestli tě to potěší, také nejsem s výsledkem spokojen. Na to kolik jsem do nich dal práce, se to prostě nepovedlo. Ješte zkusím s něma něco udělat,jestli to půjde.

fightavi píše:Ahoj, možná jsem tu kritiku výfuků jako jednoho z hlavních aributů spitů trochu přehnal, ale slevit prostě nemůžu. Jezdil jsem kvůli nim když to šlo několik let do Anglie, tam jsem si je nakoukal a nafotil a nejsilnější zážitek pro dědka "podivína" bylo vidět jich v letecké přehlídce 16! najednou a postupně při pojížděčce! Přál bych ten zážitek všem spitfajrologům a proto jich mám tolik od prototypu až po Mk.24. Promiň tenhle vstup ( a ostatní klucí také )ale já prostě jinak nemůžu [-o<
Dědek Franta

seznam galerií
eso rimmer

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Michna » 08 črc 2021, 10:57

Za mě pohodový odpočinkový model, spiťák to rozhodně je a věřím, že jsi si stavbu užil. Co se těch chyb týče...tak jak nejde o život, tak jde o ho.no... :lol:
Petr Michna

...teda to muselo dát práce a přitom taková blbost...
Petr Michna

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 08 črc 2021, 11:37

eso rimmer - ale povedlo, len sú na tam chybky typické pre nikoho, kto to nerobí. Pokiaľ sa neobávaš rád a rozhodneš sa nabudúce stavať éro, skús stavebné vlákno. Vyhneš sa prehreškom a zvyšok je v tvojich rukách.
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod eso rimmer » 08 črc 2021, 12:23

To Petr Michna: Stavbu jsem si užil. Neměl jsem nějaké soutěžní a podobné ambice. Pobavil jsem se, bylo to fajn. Chyb jsem si vědom, příště se budu snažit se jím vyhnout.

To Atlis: Chtěl jsem se vyhnout sekci rozestavěno, to už řeším v technice a vím, že je to strašně nadlouho. Je mi jasné, že by se tím dalo lecčemu předejít. Tenhle projekt byla jen oddychovka od stuga, kterého řeším v rozestavěné technice a na kterém mi začal docházet dech při kompletaci kovových pásů. Tak jsem si pěkně odpočinul a hurá zpátky na stuga.

Atlis píše:eso rimmer - ale povedlo, len sú na tam chybky typické pre nikoho, kto to nerobí. Pokiaľ sa neobávaš rád a rozhodneš sa nabudúce stavať éro, skús stavebné vlákno. Vyhneš sa prehreškom a zvyšok je v tvojich rukách.

Petr Michna píše:Za mě pohodový odpočinkový model, spiťák to rozhodně je a věřím, že jsi si stavbu užil. Co se těch chyb týče...tak jak nejde o život, tak jde o ho.no... :lol:

seznam galerií
eso rimmer

• Odpovědět s citací

Příspěvekod eso rimmer » 08 črc 2021, 14:25

Trochu jsem ty výfuky opravil. Sladil jsem odstín, více už s tím na modelu neudělám. Snad jsou už lepší.
Přefotil jsem všechyn obrázky znovu, kromě výfuků jsem opravil i tu anténu.
výfuk.jpg

eso rimmer píše:Jestli tě to potěší, také nejsem s výsledkem spokojen. Na to kolik jsem do nich dal práce, se to prostě nepovedlo. Ješte zkusím s něma něco udělat,jestli to půjde.

fightavi píše:Ahoj, možná jsem tu kritiku výfuků jako jednoho z hlavních aributů spitů trochu přehnal, ale slevit prostě nemůžu. Jezdil jsem kvůli nim když to šlo několik let do Anglie, tam jsem si je nakoukal a nafotil a nejsilnější zážitek pro dědka "podivína" bylo vidět jich v letecké přehlídce 16! najednou a postupně při pojížděčce! Přál bych ten zážitek všem spitfajrologům a proto jich mám tolik od prototypu až po Mk.24. Promiň tenhle vstup ( a ostatní klucí také )ale já prostě jinak nemůžu [-o<
Dědek Franta

seznam galerií
eso rimmer

• Odpovědět s citací

Příspěvekod fightavi » 08 črc 2021, 18:08

[quote="eso rimmer"]Trochu jsem ty výfuky opravil. Sladil jsem odstín, více už s tím na modelu neudělám. Snad jsou už lepší.
Přefotil jsem všechyn obrázky znovu, kromě výfuků jsem opravil i tu anténu.
výfuk.jpg

Tak to je už ono ;-I
Dědek Franta [-o<
Neříkej že to nejde postavit, najde se někdo kdo to neví a postaví to!
fightavi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod eso rimmer » 08 črc 2021, 18:11

8-) Tak to jsem rád...
seznam galerií
eso rimmer

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marcel Matuška » 11 črc 2021, 21:32

O připomínky a věcnou kritiku se již postarali kolegové, takže já už přidám jen ;-I =D>
Rozestavěno: Battle I vs Bf-109E, 3x Bf-109G-10, Mosquito B.XVI, 2x Sd.Kfz.10
2025: Ni-17, Spitfire IXc, Fw-190D-9 2024: 2x Bf-109G-14, P-400, P-47D-27, P-51D-20, Mustang IV 2023: P-39D-1, Kittyhawk III, Spitfire Vc, Macchi C.202, Fw-190A-8 2022: Sd.Kfz.7/2, Il-2m3, Fw-190F-2, Fw-190A-8R2, P-51C, Ki-84, Spitfire VIII, Beaufighter TF.X 2021: Fw-190F-8, P-47C-5/D-28/D-30, Mirage F.1 EQ-2, F.1 EQ-5
Marcel Matuška

• Odpovědět s citací

Příspěvekod eso rimmer » 12 črc 2021, 06:15

Tak pokud se líbí, tak jsem rád. Já měl pocit podle komentářů, že to mám hodit do koše a jít si lepit zase raději tančíky. :roll: (:)

Marcel Matuška píše:O připomínky a věcnou kritiku se již postarali kolegové, takže já už přidám jen ;-I =D>

seznam galerií
eso rimmer

• Odpovědět s citací

Příspěvekod fightavi » 12 črc 2021, 11:01

Ahoj, modely s chybkama se nehážou do košů, jen se ve vitrince šoupnou do druhé řady 8-) (:) Já mám ve svém letitém leteckém muzeu i třetí řadu, ale do koše jsem neházel nikdy (:) a to jsem měl speciálně na luftwaffe super kritika, který chodil na koukačku se šuplérou! Ale neuspěl, protože navíc ani moc nestavěl. ;-I
Dědek Franta
Neříkej že to nejde postavit, najde se někdo kdo to neví a postaví to!
fightavi

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie letadel