Lavi píše:
Alibismus, hry se slovy. Nic víc, nic míň.
Ve výsledku - ať už to nakonec dopadne jakkoli - já nebudu ten nepříjemně překvapený.
V čem je alibizmus, Musk Teslu založil daleko dřív než přišel elektoboom
Lavi píše:
Alibismus, hry se slovy. Nic víc, nic míň.
Ve výsledku - ať už to nakonec dopadne jakkoli - já nebudu ten nepříjemně překvapený.
ptlo píše:Studovat bys měl ty, dneska se do všeho zamotáváš. Smutnější je, že tvoje chabé znalosti energetiky, ale i prvního zákona termodynamiky, jsou zcela typické pro zastánce aut na baterky.
Jenom vybírám z úkolů řízení přenosové soustavy:
Udržování výkonové rovnováhy v reálném čase – jíž je dosaženo využitím následujících technicko-organizačních prostředků:
sekundární regulace frekvence a činného výkonu
terciární regulace výkonu
využití dispečerské zálohy
viz https://oenergetice.cz/spolecnosti-cr/c ... i-cinnosti
JoseFxx píše:V čem je alibizmus..
Atlis píše:Odhliadnúc od ekológie, čo je také zlé, z praktického hľadiska, na prechode na električky?
JoseFxx píše:Ty ale fakt motáš nesmysle, to cos napsal je jen o pracovních kapacitách. A to cos uvedl, teda krom dispečerské činosti obstarávají automaty.
JoseFxx píše:Lavi, ale tohle si nech taky na předvolební mítink.
ptlo píše:JoseFxx píše:Ty ale fakt motáš nesmysle, to cos napsal je jen o pracovních kapacitách. A to cos uvedl, teda krom dispečerské činosti obstarávají automaty.
Ach jo, další zastánce elektroaut potvrzuje moje zjištění o chabých znalostech. Je úplně jedno jestli něco dělá dispečer, automat, nebo veverka. Důležitý je, že se to musí dělat. Když to Atlis neumí, tak tedy ty nám vysvětli, kde se v soustavě nahromadí v danou chvíli (přesněji řekněmě v průměru za minuty až desítky minut) nevyužitá energie?
Zpět na Volný pokec (Subject free)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků