Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Volný pokec (Subject free)
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Názor na "ekologická" auta...

Všechno ostatní, co jinam nepatří…
Odeslat odpověď
Příspěvků: 4956 • Stránka 109 z 331 • 1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 331

K cemu jsou zelene normy spotreb a emisi ???

Ano, verim tomu, jsou ku prospechu veci a ochrane prostredi
32
9%
Ano, verim tomu, jsou ku prospechu veci a ochrane prostredi
32
9%
Ne, jsou na... jenom si na tom zeleni honi... tralalalala
60
16%
Ne, jsou na... jenom si na tom zeleni honi... tralalalala
60
16%
Normy jsou jedna vec, ale fyziku nikdo neokeca... Ani zeleny muzicek z Marsu!
93
25%
Normy jsou jedna vec, ale fyziku nikdo neokeca... Ani zeleny muzicek z Marsu!
93
25%
Nejezdim autem a tak je mi to jedno...
3
1%
Nejezdim autem a tak je mi to jedno...
3
1%

Celkem hlasů : 376

• Odpovědět s citací

Re: Nazor na "ekologicka" auta...

Příspěvekod ptlo » 13 čer 2021, 09:39

Al CZ píše: Cybertruck vypadá jako by přijel z nějaké sci-fi videohry,

Vypadá spíš jako laciná rekvizita z béčkovýho filmu. A pokud ještě platí nějaké předpisy pro ochranu chodců při nárazu, tak nemá šanci být schválen.
ptlo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 13 čer 2021, 09:46

Tohle jsem měl taky na mysli =D>
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 13 čer 2021, 10:08

Renda píše:Potvrdils to :tongue:

PS: Zapoměls napsat 72 modelů v Galerii, což je stavební kámen Fóra o modelech. =;

Neviem čo som potvrdil a ako, ale asi jedine v tvojej hlave.

Základom fóra je diskusia, ideálne hodnotná, nie počet modelov v galérii. Ono môžeš ich tam mať aj 500 a nikomu to nijak nepomôže. A niekedy stačí jedno vlákno, ktoré skutočne niečo prinesie.

Takže miesto označovania ľudí trollmi, čo je akurát tak argumentačný faul a mentálne dno, sa venuj diskusii na tému. (:)

Cybertruck je pecka, ak chce mať niekto doma splnený sci-fi sen z 80 rokov. Pre ostatných sú tu premyslené autá. A v tejto kategórii to nedávno ukázal práve Ford.
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 13 čer 2021, 11:33

Takových otravů jako ty Atlisi, jsou plný diskuze napříč weby....
Pro mě je hodnotnější pohled na modely, ať už jsou jakékoliv, než pindy o hovnech. Modelfórum drží nad vodou modely a bez nich by už neexistovalo.

Porovnej si počet příspěvků ku počtu modelů v Galerii třeba nás dvou a víc netřeba hovořit. A těch mých 5 příspěvků za den fakt moc není.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 13 čer 2021, 14:06

Ja si fakt nič, a už vôbec nie s Tebou, porovnávať nepotrebujem. (:)
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod magellan » 13 čer 2021, 14:52

Rendo, tých tvojich 5 príspevkov za deň naozaj nie je veľa, ono je to v priemere na MF zatiaľ najviac, a to i v porovnaní s moderátormi, majiteľmi a nickmi registrovanými oveľa dlhšie ako tvoje blahorodie. Nevraviac o tom, že hoci je najvyšší, tak mohol byť ešte vyšší - to by si ale nesmel vyfasovať ban. Čo sa týka modelov, sú tu aj aktívnejší stavitelia a napriek tomu majú menej pindov ako ty, samozvaný základný kameň MF....
moja galéria
magellan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Erich Súňai » 13 čer 2021, 15:05

Podla mňa s Atlisom v tomto ohlade by sa nemal robiť problem. Ma tu modely /pre mňa osobne sú naozaj dobre =D> / a diskutuje k veci aj v modelarskych temach. Ten koho pritomnosť na MF ale nechapem je Radek. V žiadnej modelarskej teme od neho nenajde človek ani čiarku a pri stavbach si matne spominam na jeho jedinú stavbu v 35-ke, ale to bolo už naozaj v časoch daaaavno minulych, keď ešte hlasal o sebe že je policajt čo ide za kontraktora do Iraku a pri autach nevedel ani to aky je na automate rozdiel pri P, N a R.
Naposledy upravil Erich Súňai dne 13 čer 2021, 16:55, celkově upraveno 1
Erich Súňai

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Miloslav » 13 čer 2021, 15:51

Souhlas. Hlavně si dá fotku starýho chlapa, přitom je to mladej zobák. Takto obšťastňuje mnoho auto/moto fór.
Někde ho už dokonce vymetli.
Co se týká mariana, vím, že se problematikou eko dopravy zabývá profesionálně, takže o tom ví rozhodně víc než my všichni.
Miloslav

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek3057 » 13 čer 2021, 18:06

Jmenuj jedno auto-moto forum kde jsem byl pritomen, jinak si vymyslis a lzes . Ale to uz jsem si zvykl u buranu co se neumi chovat a jsou schopni jen urazek pokazde kdyz je nekdo s rukou v kapse vyargumentuje na jejich vlastni blbosti.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Radek3057

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek3057 » 13 čer 2021, 18:11

Erich Súňai píše:Podla mňa s Atlisom v tomto ohlade by sa nemal robiť problem. Ma tu modely /pre mňa osobne sú naozaj dobre =D> / a diskutuje k veci aj v modelarskych temach. Ten koho pritomnosť na MF ale nechapem je Radek. V žiadnej modelarskej teme od neho nenajde človek ani čiarku a pri stavbach si matne spominam na jeho jedinú stavbu v 35-ke, ale to bolo už naozaj v časoch daaaavno minulych, keď ešte hlasal o sebe že je policajt čo ide za kontraktora do Iraku a pri autach nevedel ani to aky je na automate rozdiel pri P, N a R.

Ehm co Vam lidem ze stare skoly co uz to nejak doklepou v tom 25 starem Nissanu stale tak vadi ze zde existuje jedno vlakno, kde se diskutuje o tematu kteremu nerozumite,nebo Vas primo nezajima ? Proc bych se mel plest do nejakych modelarskych temat kdyz me modelarstvi jako takove proste uz nezajima ? Co bych to byl za cloveka z modelarskeho pohledu kritizovat a sam nic nestavet.

Vam taky nikdo o hlavu neomlatil ze jste siril kravinu v podobe ze v elektrickem aute topi Bufik. Proste jste prispel kravinu a jede se dal. To je zivot
Radek3057

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Erich Súňai » 13 čer 2021, 18:56

Radek3057 píše:Jmenuj jedno auto-moto forum kde jsem byl pritomen, jinak si vymyslis a lzes . Ale to uz jsem si zvykl u buranu co se neumi chovat a jsou schopni jen urazek pokazde kdyz je nekdo s rukou v kapse vyargumentuje na jejich vlastni blbosti.

https://www.c5club.cz/profiles/Radek3057 Kto tu klame?
"Vam taky nikdo o hlavu neomlatil ze jste siril kravinu v podobe ze v elektrickem aute topi Bufik." Nezavisle elektricke kúrenie - bufik. Čo podla teba kúri v elektromobile?
Mimochodom nemam 25 ročny Nissan, ale 12 ročny Logan MCV. Zatial som nenašiel nič čo by mi ho mohlo nahradiť, pre 4 ludi cca.180-190cm, obrovsky kufor a aby to nebolo velke ako stodola. No a kedže mi to 10 rokov slúži úplne bez problemov, nemam ani motivaciu meniť za niečo nove, čo by ale tieto moje požiadavky neplnilo, len aby som mal nove.
A ako si prosim ťa prišiel na to že mi vadi toto vlakno? Mne je len čudny pravidelne diskutujúci na modelarskom fore čo nie je modelar a len v "kontroverznych" temach. Či by si sa zaregistroval napr. aj na pedofilne forum ak by tam bola takato tema aby si si podiskutoval?
Erich Súňai

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek3057 » 13 čer 2021, 19:25

že jsem se tam před 5ti lety přihlásil, zeptal se na jednu věc k mému autu ve vlákně k mému autu znamená že " obšťastnuji mnoho auto-moto for a někde mě i vymetli " ? už jsem ti dědo jasně říkal že ten tvůj Stalking mi není příjemný a byl jsi na to již upozorněn, stejně tak jsi byl upozorněn na to že v elektromobilu nic nekouří, vyhřívání je řešeno elektrickým okruhem, kdy je vzduch prostě ohříván pomocí elektřiny, stačí si představit el. přímotop. Bufík k ohřevu používá palivo.

Nikdo ti tvojeho Nissana ani MCV nebere, nikdo se ti neposmívá, nikdo ti elektro nevnucuje a nikdo nechce aby jsi si elektro,nebo hybrida kupoval. To že je ti něco "čudné" mě osobně vůbec nezajímá. já diskutuji k tématu které mě osobně zajímá a pravidla neporušuji, chovám se slušně a snažím se více či méně mluvit k tématu. Jestli s tím máš problém tak si mě dej do ignoru a nebo toto téma ke kterému nemáš co říct, nezajímá tě prostě nenavštěvuj.

To o těch pedofilech jsi si ty starej plesnivej dědku mohl odpustit, protože to již je přes čáru a přes čáru je tedy i tato poslední věta.
Radek3057

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Erich Súňai » 13 čer 2021, 20:26

"že jsem se tam před 5ti lety přihlásil, zeptal se na jednu věc k mému autu " - https://www.c5club.cz/index.php?kod=40& ... 57&x=6&y=3 jednu vec? Ty proste nevieš byť bez toho aby si neklamal. A to je to hlavne čo mi na tebe vadi. Ani s Atlisom sa v nazoroch velakrat nezhodnem ale pri nom je jasne že jeho nazory pramenia z presvedčenia a hlavne skúsenosti, takže s nim by som /aspoň teda ja/ si kludne vedel predstaviť aj debatu na živo niekde pri pive. No pri tebe sme sa tu už presvedčili že si iba pozer čo si vymysli hocičo len aby "vypadal", bez nejakych skúsenosti, len s načitanym povrchom par tem. A každy kto ta tu dlhšie registruje vie o tvojej tebou vylepšovanej osobnosti a bohužiel ako badam ani keď si o par rokov starši, nič si sa nezmenil, stale klameš ako najaty.
Bufik je možno v tvojich kruhoch iba na palivo, ale ja pišem nezavisle elektricke kúrenie, čo v našej brandži je aj čisty elektricky ohrev vzduchu.
Tym pedofilnym forom som nič nechcel naznačovať, len som ho použil ako priklad, ako som to aj jasne napisal.
No a ten stary plesnivy dedo. Mam 49, takže ani to nezbadaš a tiež tolko budeš mať a len ti želam aby ti v tom veku jedinou radostou nebola len najnovšia plechova krabica na kolesach s silnym motorom ako teraz.
A maš pravdu končim tuto debatu s tebou, však zachvilku zomriem na starobu, takže ten zostavajúci mi čas využijem zmysluplnejšie. Ale temu predsa ostanem sledovať, lebo ma zaujima a keď ma niečo zaujima, tak rad sledujem pohlad na vec z rôznych stran.
Erich Súňai

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek3057 » 14 čer 2021, 22:02

už mě neobtěžujte, není mi to příjemné, ten Váš stalking se nehodí ani sem ani nikam jinam. osobníé invektivy mě vůbec,ale vůbec nezajímají od člověka jako Vy, urážet Vás dál nebudu, to zvládáte sám moc dobře Vaší prezentací.

Pokud pro někoho naprosto slušná otázka, slušná diskuze a poděkování za odpovědi a pomoc " obšťastňování motoristických for" tak ať si to klidně myslí.

Pochopte už jednou provždy že mě nezajímáte, já se Vás vůbec,ale vůbec na nic neptal a otázka nebyl směřována Vám...

Pokud téma kterému očividně nerozumíte a očividně Vás vůbec,ale vůbec nezajímá tak tím že to budete stavět do osobní roviny a bude používat urážky nejtvrdíšho zrna ( pedofilní fora apod ) tak pak se vše může řešit jinak.

Nereagujte na mě, já už slibuji že nebudu reagovat na Vás a vše bude v pořádku.
Radek3057

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jura Kohoutek » 15 čer 2021, 16:11

Mě by akorát zajímalo, jak bys to zrovna ty, anonymní šulínku, řešil jinak. Proč jste toho vysírače už dávno nazabanovali?
Jura Kohoutek

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 4956 • Stránka 109 z 331 • 1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 331

Zpět na Volný pokec (Subject free)