Radek3057 píše:Opakuji, vse je na I.G. staci dat nick a neni potreba neni nekde sdilet
Zdravím. Chtěl bych se zeptat jaký máte účet na indtagramu. Když zadám Vas Nick tak mi žádného uživatele nenajde. Díky Honza
Radek3057 píše:Opakuji, vse je na I.G. staci dat nick a neni potreba neni nekde sdilet
Miloslav píše:Ty namachrovanej pingle, ty trolíš na všech auto/moto forech a ani neumíš dát graf, aby si ukázal že nežvaníš.
Já mám jen obyčejný Stop-Techy z 6ti pístama a 15" plovoucí kotouče. Ale to ti nic neříká. Graf dám kdykoliv, ale ty by si t toho nespal.
A věř tomu, že fotit nic nepůjdu. Moje auto zná hodně lidí, kteří píší na MF, já si nepotřebuju nic dokazovat.
Honza Z píše:Radek3057 píše:Opakuji, vse je na I.G. staci dat nick a neni potreba neni nekde sdilet
Zdravím. Chtěl bych se zeptat jaký máte účet na indtagramu. Když zadám Vas Nick tak mi žádného uživatele nenajde. Díky Honza
Radek3057 píše:Renda píše:Já stále doufám, že ta zářná budoucnost nenastane, že zvítězí zdravej rozum. Ono to slovo ekoterorista je docela příznačný.
třeba nenastane... jednu výhodu tohle všechno má, i ti výrobci spalováků přicházejí pořád dokola s něčím novým. plug-in hybrid je ta cesta ... malá baterka s dojezdem 100km, oturbená 1.5tka se 120kw k tomu elektromotor se 100kw a všichni budou spokojení, po měste jezdit na elektriku, mimo město na spalovák a když potřebuješ máš tam hezkých 220kw. 100km si u stojanu dobiješ za 10 minut a na 8/10 deního použití jezdíš čistě elektro a když pojedeš dálku tak máš spalovák...
Zpět na Volný pokec (Subject free)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník