Co jsem porovnával , tak usazení obtisků máš v mnoha případech špatně (hodně bije do oka nápis AMG na kapotě), proporce a provedení obtisků jdou za jejich výrobcem. Ta žlutá část nad lízátkem má být žlutá celá, máš posunutý žlutý obtisk, asi to chtělo nastříkat celý.
Přílohy
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Co je špatně na nápisu AMG? Když bych to hrotil do posledního milimetru, tak ty obtisky jsou v dost částech špatně. Třeba velikost startovního čísla, velikost ptáka na boku, velikost některých log. Prostě jsem to dal tak nějak podle možností. Jo ta žlutá na lízátku by byla lepší fouknout, obtisk je úzký. Nechtěl jsem žlutou stříkat, velký riziko podfuku. Spolehnul jsem se na dekály. Žíly si trhat nebudu, že to není dokonalý. Když se na to podíváš, chybí i nápis na A sloupku. Kvalita obtisků na práci byla perfektní, ale jejich kvalita co se týče shody s předlohou už pokulhává.
Napis máš do opačného oblouku a vysoko nad linku kapoty. Tam má kopírovat hranu kapoty, pak startovka by měla být o jedno žebro dopředu na blatníku, loga kolem světel nejsou shodný s předlohou. To zhruba jen předek, další partie jsem nezkoumal, prostě HD odflákl výrobu. Tys tomu trochu ještě pomohl.
Ale jo, aspoň vidíš, jak snadný je někoho zkritizovat, aspoň se vžiješ do mý kůže, jak bylo mě u pár mych modelů.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Nápis AMG jsem rovnal tak, aby se vešel mezi žlutý pruhy. Se zahnutím dekálu asi moc neudělám, že? Startovka je menší, takže když jsem to rovnal podle fotky nahoře u výdechu, tak to dole vyšlo o žebro kratší. U tvých modelů kritizuju provedení práce, ne to co udělal výrobce. Ale jo, nandals mi to
Já vím, ty obtisky jsou nap..ču. Já ti taky kritizuju provedení práce, v tom jsme zajedno. Ale už ti nebudu dál psát, že tě to posune výš. To je taková pěkná obezlička. Nejde mi o to, abych někomu něco nandával, jen jsem se ti pokusil nastavit zrcadlo. U mě to došlo tak daleko, že jsem dostal nechuť k veškerý prezentaci. A takových tady bude víc, aspoň od některých jsem to vyslechl. Jsi ještě mladej, o životě víš prd. Já osobně jsem se bavil lepením modelů, cožs nepochopil nikdy. A znechutils mi to dokonale.
Rendo, jestli nejsi schopen přijmout kritiku, za to nemůže nikdo jiný, než ty sám, potažmo ten, kdo tě takle vyprofiloval. A vzhledem k tomu, že nejsi malý dítě, ale ostřílený veterán a o živote už víš všechno, tak nevidím důvod svou kritiku psát jinak.
Mě tu dál klidně piš, já se z toho nezhroutím. U něčeho je to daný výrobcem a mojí rezignací na řešení jeho chyb, jinde jsem schopen dát za pravdu, když jsem to fakt podělal já ať už z jakýchkoliv důvodů.
Nejsme ve školce, když někdo nesnese konstruktivní kritiku, tak je mi ho líto. Jak si asi myslíš, že jsem se dostal na svou úroveň modelařiny? Jen díky kritice a motivaci. Tleskače jsou fajn, ale nikam tě neposunou.
Opravdu jsi vůbec, ale vůbec nic nepochopil. Já kritiku schopen snést jsem, z toho se nestřílím, ale je otázka, jestli ti o ní stojím, zde říkám ne. A kdybys takhle do mě vandroval v hospodě, dostaneš po chvíli do zubů. Ale jo, dělej takhle dál, zůstaneš tu po chvíli sám a budeš se divit, proč to tu umřelo.
Mas to hezky Mraziku. Mam tyhle dekaly od Studia i Hobby design a rekl bych, ze do oblouku nejsou ty napisy na haubne ani v jednom, takze pokud modelat tyhle napisy nenastrihne a neohne, budou vzdy spatne. Holt pri jejich dizajnu nekdo nemyslel na zakriveni karoserie.