O co jde? jsou to transkity, které jsem před lety udělal, abych získal přesnější modely mých nejoblíbenějších let motogp s 46 na kapotě. Jedná se o díly vycházející z top studio 08 setu, potom modifikované Reji díly (před lety jsem pár věcí při tvorbě kitu lehce opomněl), ST27 ale všcko je zmodifikováno tak, aby se ty díly daly dát do sebe, ale o tom tu bylo téma, kde je víc.
Detail sety jsou u early verze setík TS 05 doplněný o díly z TS 08, tak aby odpovídal. A late verze je to zase 08 doplněná o díly 05 - ta vychází z setu 08 (08 vlastně byla další evoluce, ale už ne tak zásadní). Na tom všem jsou různé doplnky od různých výrobců, ale i moje lepty. Tyhle motorky už mam delší dobu téměř hotové, chybělo mi vytisknout na laseru jeden dekál a dodělat tak chybějící gps senzor na podsedláku i s logem sponzora.
Ještě doplnim, že ST27 obtisky jsou nepřesné, takže bylo nutné udělat korekční aršík, takže číslo na předku je nové i čísla na bocích, reklamy fiat taky nové - menší a je toho víc. Nahaté samozřejmě mají i kapoty, ale ty jsem nefotil, jsou vedle motorek
Snad se bude líbit, když to dobře dopadne do konce roku ještě něco málo sem nafotim - měl bych dodělat další.
Naposledy upravil Charon dne 23 pro 2020, 15:56, celkově upraveno 1