Nestačím se sám divit jak to jde letos od ruky... Sice tento Klemm patří k těm horším mezi ostatními výtvory, jsem však rád že už je hotov.
Plast při stavbě moc nespolupracoval (oproti předchozí M-35) a celkové množství tmelení už hraničilo se stropem ochoty. Přeci jen je to Němec, ještě v ne tak atraktivním kabátě (vybrali jsme s Pavlem to nejlepší co šlo v rámci jednoduchosti - nabízel se však i Portugalský akrobat nebo akrobatka Liesel Bach). Předloha je z nějakého závodu, pravděpodobně kolem mocného Reichu který přežije 1000 let...
Sám si teď po dokončení říkám, že jsem se s výběrem typu možná unáhlil. Ale co už, je to hotové a vitrína bude mít dalšího nájemníka

Pokud by někdo rád stejný marking, tak bude k dispozici u Luboše Vinaře (Pavlův copyright).
Pro znalce a výhradně pro Pavla Kloučka - je tam hromada chyb, za něco může Huma, za více já sám. Dost věcí jsem upravoval, ale dost věcí zůstalo tak. Po nabarvení jsem třeba zjistil, že pravděpodobně měl tento Klemm jiný (asi pozdější) motor a tím pádem i kryt. Chodníček taky není ok ale ten byl už předlisován a tak jsem toho využil. Pokud to ale nebude nikdo řešit, tak si myslím že to i ujde. Čistota odpovídá náročnosti stavby - konec hlášení.

Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D
Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936.
WALKAROUNDY!!!
Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936.
WALKAROUNDY!!!