během stavby mě stihla "drobná" patálie. Zbývalo už jen nabarvit izolátory na anténě a strčit do vitríny. I když to byla barva MRP, nedošlo k velkému poleptání a do 2 týdnů bylo vše napraveno
Pěkné, Hampdeny se moc často nevidí ! Vzpoměl jsem si na jeden příběh z oblíbené knihy mého mládí "Hrdinové válečného nebe" který pojednával právě o náletu Hampdenů. Fiasko velké a končilo to větou "jediny Hampden dosáhl Britských břehů a v něm živý pouze ....." (jméno už si nepamatuju). Neměly to posádky těchhle mašin jednoduché .
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Tak tohle vypadá na moc hezkou a čistou práci, pro mě velmi inspirativní. I ta oprava není znát...klobouk dolů... ...jen by to chtělo lepší fotky, model by si to určitě zasloužil...
Petr Michna
...teda to muselo dát práce a přitom taková blbost...
Děkuji Vám všem pánové, jsem rád, že se líbí. Stavba, až na ten karambol s bílou barvou, byla příjemná, tenhle Valom je moc pěkný. Zrovna mám na stole Albemarle a to je jiná písnička Fotek jsem si vědom, to je moje stálá slabina, focení není zrovna mé hobby