Kory píše:Tak po dnesni praci se slavnejma barvama od Miga jsem se akorat nasr... . Metalicke barvy nedrzi ani na zakladu, po tydnu schnuti jsou jakoby gumovy. Co dotek a hrana, tak barva dole. A ke vsemu jsem temahle barvama nastrikal vse co se motoru týče. To si ani nedovedu představit, ze bych timhle nastrikal nejaky letadlo. Takze ted budu manipulovat se vsim na spejli jako blazen. Na Tamky proste nedam dopustit
zbuf1 píše:...tak jsem si MG pořídil hotové v 1/24...
F_F_F píše:zbuf1 píše:...tak jsem si MG pořídil hotové v 1/24...
Srabe...![]()
![]()
zbuf1 píše:Kory píše:Tak po dnesni praci se slavnejma barvama od Miga jsem se akorat nasr... . Metalicke barvy nedrzi ani na zakladu, po tydnu schnuti jsou jakoby gumovy. Co dotek a hrana, tak barva dole. A ke vsemu jsem temahle barvama nastrikal vse co se motoru týče. To si ani nedovedu představit, ze bych timhle nastrikal nejaky letadlo. Takze ted budu manipulovat se vsim na spejli jako blazen. Na Tamky proste nedam dopustit
To mne mrzí,aspoň člověk ví ,co nemá zkoušet . Někdy je to pos..í co ta chemie udělá.
Jelikož stavím jen auta co jely u nás ,tak jsem si MG pořídil hotové v 1/24
hej-hou píše:zbuf1 píše:Kory píše:Tak po dnesni praci se slavnejma barvama od Miga jsem se akorat nasr... . Metalicke barvy nedrzi ani na zakladu, po tydnu schnuti jsou jakoby gumovy. Co dotek a hrana, tak barva dole. A ke vsemu jsem temahle barvama nastrikal vse co se motoru týče. To si ani nedovedu představit, ze bych timhle nastrikal nejaky letadlo. Takze ted budu manipulovat se vsim na spejli jako blazen. Na Tamky proste nedam dopustit
To mne mrzí,aspoň člověk ví ,co nemá zkoušet . Někdy je to pos..í co ta chemie udělá.
Jelikož stavím jen auta co jely u nás ,tak jsem si MG pořídil hotové v 1/24
MG je od Hachette, mám ty modely doma a musím říct, že jsou fakt pěkný a docela detailní. Navíc za docela slušnou cenu, v průměru to vychází pomalu levněji než stavebnice. Hachette nedávno oznámilo, co vše budou vydávat a je se docela na co těšit. Např. Vauxal Chevett, Xsara Kit Car, Ibiza Kit Car, Yaris WRC a mraky dalšího. Škoda, že něco takového tady není. Vychází to jen v Itálii a Španělsku.
hej-hou píše:Já bych lepil až bych brečel, ale jsou ted jiné priority...a když je volno, tak jsem rád, že jsem rád
Jinak tvou stavbu sleduji, líbí se mi jak si hraješ s detaily, jsem zvědav na výsledek
Renda píše:Já se nezapojuju do diskuze, bo vím, že z toho nebude nic vidět, což je škoda, ale je to i dle mne zbytečná práce.
Kory píše:Renda píše:Já se nezapojuju do diskuze, bo vím, že z toho nebude nic vidět, což je škoda, ale je to i dle mne zbytečná práce.
Nebude videt nic, to vim uz teď.mel jsem otevrit tu prdel, ale uz bohuzel
zbuf1 píše:Jelikož stavím jen auta co jely u nás ,tak jsem si MG pořídil hotové v 1/24
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků