Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Publikace, časopisy (Publications, Books and Magazines)
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

ABC 20/2020

Tištěné i elektronické.
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: ABC 20/2020

Příspěvekod Stufa » 02 říj 2020, 11:08

zbynek.skopan píše:To je o tom kolik ABC dostávají normálně tedy kolik se jich průměrně prodá a kolik se vrací distribuci ... tedy normálního čísla ABC se u Vás prodá 3 kusy tak dostali přesně ty tři .... ale vsadím se Blesk, Halo noviny a Leo magazín s kupuje víc :grin:

Ano přesně tak, prodávají se průměrně 3kusy a dva jsme těm stálým odběrtelům vyfoukly my modeláři ... je fakt, že u nás v trafice frčí hlavně stáčený Jindřichohradecký rum a zmrzlina.... :) jen jsem chtěl říct, že s tímhle přístupem to ABC u nás nikoho nového neosloví.....protože už není :-)..... vzpomínám si jak jsem začínal já, byl jsem asi 5x v obchodě koukat na krabičku modelu od Směru s akční kresbou nočního Hurricana....moc se mi ta kresba líbila.... nemohl jsem odolat až jsem si ho koupil, poprosil jsem o slepení staršího bráchu (z toho se modelář nestal), další jsem si již slepil sám, pak nákup Unicolek a tak to začalo.... je mi jasné, že dneska děcka v obchodech koukají v té záplavě zboží úplně na něco jiného....
Stufa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mustang51 » 05 říj 2020, 22:48

myslim ze ten kto dnes ABC kupuje pravidelne si ho(ak bude chciet)zozenie rovnako ako za sociku.
mustang51

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JoseFxx » 06 říj 2020, 06:58

Prostě jen příloha, zvýší se prodej, jelikož ho pár bláznů koupí hlavně kvůli tomu, já třeba koupil už 2 a pokud ho potkám, koupím ještě třetí.
JoseFxx

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Publikace, časopisy (Publications, Books and Magazines)