Za tu druhou kamo se zelenými pruhy fakt palec nahoru, tohle vymaskovat.... klobout dolů Teda za tu první taky, ale to není takový maso Držm palce dál, budou to pěkný kousky
Jedná se asi o tyhle dva růžky, ano? Já bych měl drobnou připomínku k provedení pruhu na SOP, který je v trochu výše, než by měl být. Druhá věc která mě nesedí je šířka černých lemů tohoto pruhu. vypadají nějaké slabší než třeba ty na křídlech, ale ve skutečnosti by měl být lem všude stejně tlustý. Možná je to ale jenom optický klam na fotografiích postaveného modelu. Závěrem povzdech proč zase Stinger a ne TOM KAT, který mně osobně přijde daleko atraktivnější...? První pruháč bude hádám Grosshuesch. Správně jsi nepoužil HVARy, které uvádí návod. Nemají tam být.
Díky Franto za připomínky.Ano,jde o ty růžky.Jenom taková drobnost.A máš dobrý oči.Ten pruh na ocase je užší.Dělal jsem to podle návodu Eduardu,zmenšil jsem si ho do dvaasedmy,přesně podle rozměrů Tamky a vychází to takhle.I sklony a umístění jsou podle návodu.Možná to ještě opravím.Tom Kat by se mi taky líbil,ale na toho nemám obtisky,takže to bude Stinger.