Stavím Finy, Spitfiry, X-planes a potom co se mě líbí.
Vojta Mertl píše:Špiro píše:Nové Dewoitinky od "tradičního výrobce"....
Mal to niekto už réalne v ruke? Mám ešte všetky Heller/Směr doma a aj pokus Pavly od lepší shortrun. Ako je na tom tento nový zázrak?
Minulý týden jsem si model prohlížel v MPM. Za tich 350 korun se podle mého názoru nevyplatí kupovat. Rytí roztřesené, místy ztrácející, zalité detaily jako například výfuky... Řekl jsem si, že to může být vadný jeden kus, tak jsem otevřel asi 4 krabičky a ve všech bylo to samé. Při představě, že si připlatím asi 60-70 korun a koupím Mosquito od Tamiye jsem koupi Dewoitinky zavrhl, ikdyž jsem ji dost chtěl. Škoda, snad ji časem vydá Dora wings i ve dvaasedmě.
Alfred Riedel píše:B-10 drobné díly Azur/Frrom:
http://www.specialhobby.net/2020/06/b-1 ... -dilu.html
Vojta Mertl píše:Minulý týden jsem si model prohlížel v MPM. Za tich 350 korun se podle mého názoru nevyplatí kupovat. Rytí roztřesené, místy ztrácející, zalité detaily jako například výfuky... Řekl jsem si, že to může být vadný jeden kus, tak jsem otevřel asi 4 krabičky a ve všech bylo to samé. Při představě, že si připlatím asi 60-70 korun a koupím Mosquito od Tamiye jsem koupi Dewoitinky zavrhl, ikdyž jsem ji dost chtěl. Škoda, snad ji časem vydá Dora wings i ve dvaasedmě.
Jakub Vilingr píše:Vojta Mertl píše:Minulý týden jsem si model prohlížel v MPM. Za tich 350 korun se podle mého názoru nevyplatí kupovat. Rytí roztřesené, místy ztrácející, zalité detaily jako například výfuky... Řekl jsem si, že to může být vadný jeden kus, tak jsem otevřel asi 4 krabičky a ve všech bylo to samé. Při představě, že si připlatím asi 60-70 korun a koupím Mosquito od Tamiye jsem koupi Dewoitinky zavrhl, ikdyž jsem ji dost chtěl. Škoda, snad ji časem vydá Dora wings i ve dvaasedmě.
Mám doma D.520 od RS Models a ta stavebnice je velmi dobrá: http://rsmodels.cz/cs/modely-letadel/pl ... ree-france Není třeba shánět Hasegawu...
Uživatelé procházející toto fórum: FiSe, Jan Poesný, Pan Filuta a 9 návštevníků