No jo, Vojto, ale u toho zubáče vypadá jako obroušená, což beru a třeba zezadu je to naprosto běžný jev skoro u každé vrtule. Ale u tebe to vypadá, jak když mu házeli do vrtule lopatou štěrk. Jako já to sám pořádně neumím, ale tohle už mi tak nějak přijde moc. A schválně jsem si před tím prošel nějaké fotky lebkatých P-40. Ale je to prostě drobnost a na živo to může vypadat v poho.
Díky Petře! Zdendo, jasně, v pohodě Koukám na ostatní modely ve vitríně a některé mají tu vrtuli odrbanou ještě víc... Přijde mi, že naživo to tolik neřve
Trošku mi tam ale vadí to černé pozadí, nebo celkové nasvícení těch fotek, nevím. Tvé dřívější prezentace modelů se mi popravdě líbily více, tohle mne moc neoslovilo.
Éro pěkný, patina povedená, jen k té vrtuli...to je věčný boj, udělat realistické omlácení. Dejme tomu, že takhle to být mohlo, ale pak na listech už nebyla černá, ale šedá. A konce, ty trpěly nejvíc, žlutá nejprve zmatněla a pak pomalu mizela, až byla zmizelá
Třeba to na modelu naživo vypadá jinak, to černé pozadí to fakt dost zabíjí.
Přílohy
"You don't have to apologize for the dress code when you are dressed in honor and courage." HM King Charles III. Volodymyru Zelenskému 2.3.2025