Bobovo Robin verze 1.0 Ten plech na čumáku se mi na fotkách moc nezdá, tak jsem ho přitmavil. Možná že moc, uvidíme, předělávat už to nebudu. Fotka příště.
Tady na TÉTO fotce je ta barva hodně tmavá, hlavně v porovnání s tím sáním. které vypadá natřeno stejnou barvou. Nechci Tě, ale nějak lámat k něčemu, co by se Ti nelíbilo. Vše je jen modelářova interpretace a tak to zvaž, a udělej, jak to vidíš sám
Ten tmavý čumák je po premalovaní čerstvou olivovou a vyfotený po aplikáci tejto farby. Preto je to tmavé, čierna to určite nie je. Nebál by som sa na to ešte fúknúť pololesklý lak.
Taky si myslím Igore. Večer při sledování červeného trpaslíka a epizody karanténa jsem dnešní pokrok cvaknul mobilem. Koukám, že je to trochu mázlý, tak jen pro ilustraci. Dekály nic moc, musel jsem je ostrým párátkem protáhnout do rytí a nejty taky. Jo, a není v nich druhý obtisk pod kabinu se jménem pilota. Tak tam na pravý straně nebude.
Pokračování na Robinovi nějak vázne. Tak alespoň vytmelení těch nejblbější částí Hasegawy na Lulu Belle. Odvrtané hlavně pro osazení mosazných od master model. Ještě doladím ty spáry mezi křídlem a trupem a zkusím to složit.