Nevím, jestli to bylo zmiňované autorem, že jde přímo o nějakou mašinu...určitě ale východní fronta, tipoval bych pozdní léto / podzim 1944 Radime - jj pásy takhle už nech
Tuším že jsem to psal,je to: 6.Pancéřová,květen 1945,Puklice,Jihlavsko .Jinak do prostoru podvozku další vrstva bordelu(pasta 209-světlá zem+30% efektu prachu-se05).Směs jsem trochu naředil jarovou vodou nanesl na povrch a po zavadnutí rozmejval.U kol byl postup stejný akorát jsou rozmejvané 2x...
Další vrstva prachu,tentokrát na vršek korby a věž.Nanesl jsem do míst rozředěnou směs(pasta 209+prach 05) a rozmejval.Okolo detailů jsem použil ještě samotnej prach 05,a jako poslední vrstvu nacákal ještě stejnou směs do prostoru podvozku,na zadek korby a trochu na kola...
No super, ještě to proprsknout čerstvým blátem a ...? Vercajky budeš dávat až na konec? Já teď nad tím dumám u tygra právě, kdy je nalepit (mám asi tak rok práce teprve do surfu ale )...
JJo ještě trochu čerstvé zeminy tam dodám,vercajk až na konec mám jen lano,lopatu,kýbl a nábojnice.Pokud budu příště dělat něco složitýho a třeba něco pod plachtou,tak to budu nechávat na mašině a barvit jako celek,ono někdy ti to pak nesedne jak má když je to rozebraný...
Další vrstva tentokrát čerstvější zemina.Namatlal jsem synťák od Ammo (1752 medium mud-loose ground) a rozmejval ředidlem,tím pádem se spodní vrstva z pasty nerozpatlala.Na vrch korby a věž jsem dal jen trochu a poslední vrstva je z pasty Síra (212 střední zem),nacákaná na kola a spodek korby...
Doplnil jsem nějaké skvrny od maziv a oleje(sajrajty AK a Ammo) po zavadnutí roztáhlé ředidlem.Vyleštěníje z osvědčeného kovu Vallejo.Už mi chybí akorát pásy + dvě půlky osádky do poklopu a mám hotovo...