Dneska jsem se ukecal a pustil se do neoblíbené činosti ,navlékání pásů .Stravil jsem tím skoro celý den ,navlečeno 50 ks přezek No jedno auto jsem i nastrojil ,ještě druhé ,ale na to už nebyla síla a oči .
Nakonec jsem také podlehl a pokusil se zadek Fiatu upravit ,dle skutečnosti. Jelikož nejsem tak šikovný ,jako Aleš ,pojal jsem úpravu jinak než výrobou nových lamp.A taky mi bylo líto 10 éček a Zajícových starostí s obstaráním. Lištu jsem udělal z plastové destičky ,nastříkal a přelakoval ,protože kastle už je pod 2K. No a světla od spotmodel jsem z každé strany uřezal ,tím je zůžil tak aby se vešly mezi lištu a kufr. Nakonec to ve výsledku vypadá jakž ,takž. A kdo to neví ,tak si toho nevšimne. Zatmelil vyhazováky na podvozku a začal připravovat dílky na složení. Příště už se budu zase více věnovat Lanciím ,tam jsem teď jen připravil zadní lampy a blinkry ,když už jsem sříkal clearem.
I ta kola by to chtělo ještě poladit...napustit středy a vytáhnout šroubky...aspon u kol z Celici, do těch origo z Delty ještě přijdou šrouby? Kola na 131 jsou pěkný, ale taky by to chtělo doplnit šroubky. Jinak to zadní čelo nevypadá zase tak špatně
Kola z Celicy už mají plné černé středy ,šrouby jsou stříbrné ,na fotce to zaniká.Kola na Křečka jsou z rezinu a jsou k nim ještě protikusy se šrouby. Na fiatu jsou šrouby v těch dírkách ,zkusím je zakápnout barvou ať jdou více vidět.
To né ,naopak ,je potřeba upozorňovat. Vím ,že existují šroubky jako doplněk ,ale ty nemám. Možná na Fiatu bych mohl zkusit vyvrtat dírky a donich dát plastové tyčinky ,jestli by to nevypadalo lépe
Já toto řeším pomocí tenkého měděného drátku nebo háčků na cukroví na vánoční stromek, který vlepím do vyvrtané dírky. Pak to jen nabarvím a kolem šroubku dám wash.