Cert vem nejaky krytky, postavene to vypada vcelku pekne, ale ten kuzel je na prvni pohled tvarove hroznej. Je moc dlouhej, to je asi nejvetsi chybka HB. Jeste chybej hlavne trupovych kulometu a divna je barva pitotky (gunmetal?). Taky mam jeden kousek doma, ale odsunul jsem ho na spodek kitniku.
U toho kuželu mě napadlo akorát u horního dílu prohloubit směrem nahoru otrvory na listy vrtule, přilepit (minimálně o 1mm) snížený spodní díl, celé to dotmelit,obrousit a nakonec vlepit postupně vrtulové listy odřezané z původního dílu. Do toho už se mi nechtělo - stačila patálie s tvorbou klapek na chladičích které ve stavebnici nejsou. Pitotoku jsem nakonec natřel jen černou alespoň pro optické zeštíhlení Má být v barvě kamuláže? Na štuku jsem ji teď zkusil vyrobit z 0,5mm jehly a drátku a vypadá to o dost líp. Spoustu věcí jsem ještě nenastudoval, stejně tak ty kanonové gondoly, ty jsem měl ještě možnost dát z přebytků od AZmodel ale nepřišly mi moc jiné.
Pitotka ma byt v barve kamo az na zuzeny konec, kde je stribrna. Kuzelu HB bohuzel nepomuze ani zbrouseni zadni casti, v predni je zase moc uzkej a spicatej, jak z jinyho letadla. Pri nizke cene modelu asi nema smysl investovat do noveho kuzelu, pokud clovek nahodou nejaky prebytecny nekde nema.
Přílohy
konec teto pitotky z muzea je uz trochu zoxidovanej a tak je tmavej
abych to tu trochu zase načechral, dovoluji si představit první Bf109 verze D, která sjela ze zdejší fabriky... Gruppenkommandeur Hptm. Johannes Gentzen, který v polské kampani vybojoval 7 sestřelů byl nejlepším pilotem tohoto tažení. Byla pro mne čest si jeho Doru proto zvěčnit...
Parádny mezek, toho istého mam v plane. Nemáš tie kríze na krídlach nejako blízko k trupu. Tieto ranné verzie ich mali ďalej ku koncu krídla? Paradoxne sa mi to ale takto paci viac
Pekne postaveno Poloha krize shora pro novejsi typ znaku je v poradku. Jen nevim, zda by nemel mit kriz shora i cerny stred, ale foto na kridlo u toho stroje nemam. Jeste by to chtelo natahnout antenu z trupu od radia, takhle je antena jen polovicni. Jeste je tam dle meho par prkotin jinak nez si myslim ze by melo byt, ale ty jsou celkem nepodstatne a jsou jen otazkou vykladu ruznych nejednotnych podkladu.
Přílohy
poloha krize
Naposledy upravil Rimmer dne 10 bře 2020, 11:11, celkově upraveno 1
Jiste, na Bf109B/C/D se da najit mraky velikosti, typu a poloh umisteni krizu. Proto jsem psal ze prukazne foto na tuto masinu neznam. Dle prilozene fotky mohu pouze dedukovat, ze by polohu krizu mohl mit stejnou (blize trupu) jako masina v popredi (ta uz ma ovsem novejsi kamo a krize prekryte, takze predpokladam, ze by to mohlo byt stejne). Fotka je mizerna a 100% jistotu tak samosebou nemam. Jedine co je jiste, ze ma novejsi sirsi kriz na boku. Znam vic fotek s sirsima krizema vic k trupu nez naopak, tak bych to bral jako vice pravdepodobne. Tuto masinu mam v planu jako jednu z moznych variant zbarveni D-cka, jen jeste nejsem rozhodnuty. Prave ty nejasne krize na kridlech me trochu odrazuji. V modelu od AML jsou uvedeny uzke krize, chybny dablwinkl bez cerneho lemu a emblem cerne ruky na motoru, ktery na fotkach tez neni videt.
Přílohy
Naposledy upravil Rimmer dne 10 bře 2020, 11:13, celkově upraveno 1
Neporovnavaj mašiny s novou kamuflazou, je to iné, novšie časové obdobie než útok na Poľsko. Tieto stroje sa neskôr využívali ako cvičné v pozdejsom obdoby preto aj podoba krížov tomu zodpovedala.
Podle tohoto klidne mohl v Polsku letat s uzkyma krizema na vsech plochach a pozdeji byl prebarven do pozdejsi podoby jak je na fotce (v popisce datovano po porazce Polska), jestli to bylo dle predpisu ci ne je otazka.
Jak nad tím tak teď přemýšlím, asi tam měl být kříž s černým středem. Postupoval sem blbec podle návodu a to je nejspiś chyba. Ovšem přesná fotka vrchu není. A německy výsostný znaky v té době procházely změnami. S trochou dobré vůle vymaskuju bílý trámy a středy striknu černou...