Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Martin Vašák píše:Pane Šulci
Jsem opravdu moc vděčný za Vaše řešení reklamací, náhradních dílů atd. Jen se zeptám. Nebylo by jednodušší, kdyby byly obtisky už přímo navrhované na možnost nekrytí? Nebo by to dělalo neplechu u partií, které kryjí dobře?
Renda píše:Nesouhlasím s Vaším postojem k nastolenému problému.
Ale je to zase na druhou stranu můj problém, s tím taky souhlasím.
Martin Vašák píše:Pane Šulci
Jsem opravdu moc vděčný za Vaše řešení reklamací, náhradních dílů atd. Jen se zeptám. Nebylo by jednodušší, kdyby byly obtisky už přímo navrhované na možnost nekrytí? Nebo by to dělalo neplechu u partií, které kryjí dobře?
Pasecka píše:Dobrý den pane Šulci, mám na Vás takový dotaz. Píšete, doslova:
Pokud má někdo problém s jakoukoli komponentou našeho produktu, ať je to obtisk, lept, resin, plast, vždy tomu, kdo má problém a požádá nás o pomoc s jeho řešením, pomůžeme. Běžně posíláme náhradní obtisky lidem, kteří si je poškodili, a neřešíme, co bylo důvodem.
A teď k dotazu. Někdy kolem Vánoc jsem psal na podporu, že jsem si zničil obtisky na Bf 110F v měřítku 1/48 a slušně se zeptal jestli by byla možnost zakoupit obtisky nové. A reakcí od madam Šolcové bylo, že mám smůlu a ať si je seženu kde chci. Prej ať si dám inzerát na modelářská fóra. Tak bych se chtěl jenom zeptat jak to teda funguje s tím zasíláním nových obtisků.
Děkuji David Paseka z Jaroměře
Renda píše:Eiko ne, protože jsem ho ještě nekoupil. Ale podle té vložené fotky to ani nechci.
Pasecka píše:Tak mám zkusit napsat znova?
Vl.Šulc píše:Martin Vašák píše:Pane Šulci
Ale ony takto řešené jsou. Například na MiGu-23BN jsme kvůli tomu udělali tu orlí hlavu zvlášť. Máme pro tento případ několik možností řešení. Myslím si ale, že v tomto případě by bylo spíš na straně modelářů dobré trochu ubrat na emocích a přidat na racionalitě
Uživatelé procházející toto fórum: sedan1 a 12 návštevníků