Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48878 • Stránka 1487 z 3259 • 1 ... 1484, 1485, 1486, 1487, 1488, 1489, 1490 ... 3259
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Renda » 08 úno 2020, 13:39

Sami tomuto šli naproti.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 08 úno 2020, 13:43

A čím? A opakuji otázku, v čem se mnou nesouhlasíte, Rendo?
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Vašák » 08 úno 2020, 13:44

Pane Šulci
Jsem opravdu moc vděčný za Vaše řešení reklamací, náhradních dílů atd. Jen se zeptám. Nebylo by jednodušší, kdyby byly obtisky už přímo navrhované na možnost nekrytí? Nebo by to dělalo neplechu u partií, které kryjí dobře?
Martin Vašák

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 08 úno 2020, 13:49

Nesouhlasím s Vaším postojem k nastolenému problému.
Ale je to zase na druhou stranu můj problém, s tím taky souhlasím. :grin:
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 08 úno 2020, 13:54

Martin Vašák píše:Pane Šulci
Jsem opravdu moc vděčný za Vaše řešení reklamací, náhradních dílů atd. Jen se zeptám. Nebylo by jednodušší, kdyby byly obtisky už přímo navrhované na možnost nekrytí? Nebo by to dělalo neplechu u partií, které kryjí dobře?

Ale ony takto řešené jsou. Například na MiGu-23BN jsme kvůli tomu udělali tu orlí hlavu zvlášť. Máme pro tento případ několik možností řešení. Myslím si ale, že v tomto případě by bylo spíš na straně modelářů dobré trochu ubrat na emocích a přidat na racionalitě (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 08 úno 2020, 13:55

Renda píše:Nesouhlasím s Vaším postojem k nastolenému problému.
Ale je to zase na druhou stranu můj problém, s tím taky souhlasím. :grin:

No dobře, tak znova. A s čím konkrétně nesouhlasíte? Co o těch obtiscích víte? Zkoušel jste je?
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 08 úno 2020, 14:05

Eiko ne, protože jsem ho ještě nekoupil. Ale podle té vložené fotky to ani nechci.
#TeamFoltýn
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pasecka » 08 úno 2020, 14:42

Dobrý den pane Šulci, mám na Vás takový dotaz. Píšete, doslova:

Pokud má někdo problém s jakoukoli komponentou našeho produktu, ať je to obtisk, lept, resin, plast, vždy tomu, kdo má problém a požádá nás o pomoc s jeho řešením, pomůžeme. Běžně posíláme náhradní obtisky lidem, kteří si je poškodili, a neřešíme, co bylo důvodem.

A teď k dotazu. Někdy kolem Vánoc jsem psal na podporu, že jsem si zničil obtisky na Bf 110F v měřítku 1/48 a slušně se zeptal jestli by byla možnost zakoupit obtisky nové. A reakcí od madam Šolcové bylo, že mám smůlu a ať si je seženu kde chci. Prej ať si dám inzerát na modelářská fóra. Tak bych se chtěl jenom zeptat jak to teda funguje s tím zasíláním nových obtisků.

Děkuji David Paseka z Jaroměře
David Paseka

KPM Hradec Králové
Pasecka

• Odpovědět s citací

Příspěvekod alf » 08 úno 2020, 14:52

Přečetl jsi si vůbec to vyjádření :-k ? cituju: Projeví se to pouze v případech, kde se takový obtisk aplikuje na kontrastní rozhraní barev. My pro tyto případy máme řešení, může se ale stát, že si neuvědomíme, že tento problém nastal a je třeba upravit konstrukci obtisku. To se bohužel stalo u Eika.:
Taky mě edové občas naštvou (naposledy tento týden, když jsem zjistil že do trysek HVARů nepasujou k nim udělané lepty). Na druhou stranu je fakt že edí řešení reklamací je naprosto bezprecedentní. Ukažte mi pánové jinou firmu s takovouto podporou zákazníků. Když je problém, řeší se. Odvrácenou stranou mince je že se pak za problém považuje i to co každé jiné firmě projde. Tím určitě nechci říct že by mě blbě kryjící obtisk nenaštval.
A jestli někoho eiko tak hluboce zklamalo kolegové, za BFC cenu a poštu to od vás koupím (v BFC jsem). Platí jen pro jednoho zklamaného, nechci se uejkovat.
Jo a nejsem z Obrnic :wink: .
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
alf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 08 úno 2020, 15:10

Pasecka píše:Dobrý den pane Šulci, mám na Vás takový dotaz. Píšete, doslova:

Pokud má někdo problém s jakoukoli komponentou našeho produktu, ať je to obtisk, lept, resin, plast, vždy tomu, kdo má problém a požádá nás o pomoc s jeho řešením, pomůžeme. Běžně posíláme náhradní obtisky lidem, kteří si je poškodili, a neřešíme, co bylo důvodem.

A teď k dotazu. Někdy kolem Vánoc jsem psal na podporu, že jsem si zničil obtisky na Bf 110F v měřítku 1/48 a slušně se zeptal jestli by byla možnost zakoupit obtisky nové. A reakcí od madam Šolcové bylo, že mám smůlu a ať si je seženu kde chci. Prej ať si dám inzerát na modelářská fóra. Tak bych se chtěl jenom zeptat jak to teda funguje s tím zasíláním nových obtisků.

Děkuji David Paseka z Jaroměře

To je divné, jednak napsat něco takhle hrubě není Petřin styl, a jednak proces je nastaven tak, že se snažíme vyjít zákazníkovi vstříc. Podobnou odpověď si dovedu představit v případě, že už ty obtisky nemáme. Což se taky stává.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 08 úno 2020, 15:11

Renda píše:Eiko ne, protože jsem ho ještě nekoupil. Ale podle té vložené fotky to ani nechci.

A když Eiko ne, tak jiné jste vyzkoušel?
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pasecka » 08 úno 2020, 15:14

Tak mám zkusit napsat znova?
David Paseka

KPM Hradec Králové
Pasecka

• Odpovědět s citací

Příspěvekod onysx » 08 úno 2020, 15:16

Nevím proč zrovna ty Davide máš nebo jsi měl problém s reklamací. Já ani ostatní z mého okolí nic takového nikdy nezaznamenali. Vždy maximální vstřícnost a ochota.
Proč se vždy musí situace takhle vyhrotit ať jde o cokoliv s puncem chyby fi Eduard? Ještě jsem nenarazil na nikoho/žádnou firmu která by kdy otevřeně komunikovala a přiznala nějaký problém. Pokud takovou znáte tak ji jmenujte. Natož aby bezplatně vyměnila vadnou součástku v tak komfortní době jako to dělá Eduard!
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ

"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" :wink:
Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd.
Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard
P-39 Q Eduard
Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
onysx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 08 úno 2020, 15:30

Pasecka píše:Tak mám zkusit napsat znova?

Napište v pondělí mě, mrknu se po nich. Petra teď není v práci, je nejméně na dva měsíce na nemocenské. Takže se teď systém podpory přestavuje, a je to momentálně trochu rozhárané.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Vašák » 08 úno 2020, 15:33

Vl.Šulc píše:

Ale ony takto řešené jsou. Například na MiGu-23BN jsme kvůli tomu udělali tu orlí hlavu zvlášť. Máme pro tento případ několik možností řešení. Myslím si ale, že v tomto případě by bylo spíš na straně modelářů dobré trochu ubrat na emocích a přidat na racionalitě (:)

Děkuji za odpověď

Alfe
Z prvního příspěvku jsem pochopil že pokud hrozí nekrytí, tak se obtisky dělají trochu jiným způsobem. Můj dotaz směřoval na to, proč nedělat tímto způsobem rovnou přímo všechny obtisky. Asi jsem to pochopil špatně, což mi pan Šulc vysvětlil, za což mu děkuji.
Martin Vašák

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48878 • Stránka 1487 z 3259 • 1 ... 1484, 1485, 1486, 1487, 1488, 1489, 1490 ... 3259

Zpět na Diskuse