Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48878 • Stránka 1485 z 3259 • 1 ... 1482, 1483, 1484, 1485, 1486, 1487, 1488 ... 3259
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Petr Zatrepalek » 07 úno 2020, 22:10

Michal Šourek píše:Spíš bych řekl, že jinde by to byla poslední práce pro zadavatele.

To taky byla! Už téměř před měsícem jsem Eduardům sdělil, že starf skončil málem rozšlapaný v popelnici kvůli těm hnusným dekálům. Na takto pojatých stavebnicích už participovat nadále nechci. Nemám to zapotřebí.
Petr Zatrepalek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Vašák » 07 úno 2020, 22:21

Michal Vyparina píše:
Martin Vašák píše:Většinou stojím téměř vždyza Eduardem, aletadyse mi reakce pana Šulce nelíbí.

[
Jak velký?? Velký a to dost! Pokud nějak s danou firmou spolupracuji, nemůžu veřejně hanit jejich výrobky, služby, ... Jak by se líbilo Vašemu zaměstnavateli, kdybyste jeho firmu pomlouval, kritizoval, ... Nebo pokud jste podnikatel, jak by se Vám líbilo, kdyby to dělal Váš spolupracovník, zaměstnanec?? Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Vám něco říká??

Pokud jste jen zákazník, tak můžete kritizovat, nadávat, chválit dle libosti.

Firma Eduard jistě sleduje tuto diskusi. Budou zkoušet a jistě přijdou na to, kde je prostor pro zlepšení. Pak udělají dotisk a lidé si obtisky přes podporu vymění. Už tu pár takových případů bylo. Smůlu mají jen ti, co to staví hned.

Nerozporuji, že Petr Z. má pravdu. Taky si představuji, že si koupí modelu od Eduardu kupuji kvalitu. Toto zamrzí a z mého pohledu je to důvod k reklamaci. Jen bych si počkal na předělávku obtisků, pokud bude.

S tím chlebodárcem to je takové ošemetné.
Pokud si Eduard zadal stavbu a ne recenzi, tak proč by Petr nemohl vyjádřit veřejně svůj názor. Ale to je o podmínkách mezi ním a Eduardem. Pokud byla dohoda ve stylu postav nám model z krabičky za 2 týdny ať máme co do infa, tak cokoli co je nad stavbu modelu je jeho věc. Hlavně když je to podložené a není to jen nějaký subjektivní pocit. U kritiky bych byl opatrnější a volil bych interní formu.
Martin Vašák

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jenda58 » 07 úno 2020, 22:27

P.Z.: diskuze o obtiscích 15.-16.1.
jenda58

• Odpovědět s citací

Příspěvekod wvnb » 07 úno 2020, 22:50

Petr Zatrepalek píše:
Michal Šourek píše:Spíš bych řekl, že jinde by to byla poslední práce pro zadavatele.

To taky byla! Už téměř před měsícem jsem Eduardům sdělil, že starf skončil málem rozšlapaný v popelnici kvůli těm hnusným dekálům. Na takto pojatých stavebnicích už participovat nadále nechci. Nemám to zapotřebí.

Tvl. Slovo chlapa. Nebo spíš hysterický baby, která nutně potřebuje mít pocit, že to právě ona dala kopačky.

To si to vážně musíte vyřizovat před celou pavlačí?
wvnb

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Zatrepalek » 07 úno 2020, 23:07

wvnb píše:Tvl. Slovo chlapa. Nebo spíš hysterický baby, která nutně potřebuje mít pocit, že to právě ona dala kopačky.

To si to vážně musíte vyřizovat před celou pavlačí?

Ne, jen objasnuji proč nehodlám tak říkajíc držet hubu a krok.
Petr Zatrepalek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vit » 07 úno 2020, 23:08

PS: koukali jste do infa na fotky Hanriota? Mně přijde, že nekryje zelená, červená ani černá.... i když tady je ten podklad hodně kontrastní...
Přílohy
obtisky.jpg
Život je krásnej 8-)
Vit

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal Šilpoch » 07 úno 2020, 23:26

Tady je zase chytráků. Dopředu napíšu, že modely od Edy kupuju a snažím se podporovat českou firmu. Trochu mi to přijde jako s přechodem na "lepší" barvení leptů. Kdy místo perfektního tampónování, se přešlo na novou verzi s rastrem a ten podle Eduardu neexistoval. Strkání hlavy do písku a zatvrzelé tvrzení, že rastr na barevných leptech není. Po letech se rastr zjemnil, sic zůstal, ale přesto se to tampónování nikdy nevyrovná. Stejně tak mi to přijde u nových dekálů. Už se tu řešila barevná sytost dekálů..kde s tvrzením, že takto jsou ty odstíny správně, jsem nemohl souhlasit. I v druhé světové válce uměli vyrobit červenou a žlutou barvu..narážka na dekál(Edí) šachovnice na čumák nového P-51D Chattanooga od Edy. Prosvítání dekálů prostě není správně a Eda nemůže čekat, že se zákazníci neozvou. Dokážu si představit, jak se babrám s povrchem modelu, kamufláž na jedno konkrétní letadlo a po nanesení dekálů je věškerá práce fuč. A co teď s tím? Vrstvení stejných dekálů je nesmysl..v tom případě nemusel Eduard dělat dekály tak slabé a podkladový bílý dekál je to samé. Kupuju i novinky, tak jsem zvědav na vlastní překvapení a na případné řešení problému.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]

Díra nic neváží.
Michal Šilpoch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marek Mincbergr » 07 úno 2020, 23:45

Jen drobná noticka, tohle jsou ty vámi vychvalované Cartografy s perfektní kryvostí...
Přílohy
IMG_4958.jpg
Mit Gott für Kaiser und Vaterland
Marek
Marek Mincbergr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lavi » 07 úno 2020, 23:53

To je ode zdi ke zdi. Nevšiml jsem si, že by tu někdo tvrdil, že cartograf kryje perfektně. Rozhodně lépe.
Ono je to za dnešních dnů takové běžné napříč obory - přijde se s inovativní, úžasnou technologií, která má zajistit lepší produkt. Výsledkem je produkt, který je horší než ten starý, zákazník se vzteká, ale už se do toho nasypalo moc peněz, tak se tvrdí, že zákazník je věčně nespokojený šťoura, případně rovnou blbec, který tomu nerozumí, protože takhle to je lepší a má to tak být.
Lavi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marek Mincbergr » 08 úno 2020, 00:10

Jak ode zdi ke zdi? Běsnilo se tu, jak jedny obtisky nekryjí, a že jiné byly lepší. Tak ukazuji, že ani prd. Nekryjou stejně....
Mit Gott für Kaiser und Vaterland
Marek
Marek Mincbergr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lavi » 08 úno 2020, 00:40

Ok, já ti to neberu. Vidim to jinak.
Lavi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdeněk NOŽIČKA » 08 úno 2020, 01:22

Marku, Tvá fotka nepoukazuje na kvalitu obtisku (tisku) Cartografu ale na konstrukci obtisku.

Chlapi......pojďmě lepit!

sorry myslel jsem Marku ne Martine
Zdeněk NOŽIČKA

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Andy » 08 úno 2020, 06:33

Lavi =D> .
Jen k tomu dodám že ty kecy jak jsou Cartograf tlusté kůže je asi už taky dost mimo.
Použil jsem je na novince F-14 1/72 od Academy a lepší obtisky jsem dlouho neměl.
To samé mi potvrdil kolega u Super Mystere od Special Hobby.
Pravda je taková že kvalitní obtisky umí vyrobit jen pár firem na světě.
Andy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ondrej » 08 úno 2020, 06:51

Dobrý den, pane Šulci,

chtěl bych se zeptat, jestli je v budoucnosti v plánu nový čtvrtkový velbloud, případně kdy? Před časem se o tom mluvilo.
Pokud jsem tuto informaci ve změti příspěvků někde přehlédl, tak se omlouvám.

Děkuji, O.Schwarz
Dokončeno: Focke-wulf Fw 190A-8 1/48 Euard,Hanriot HD.1 - drak 1/48 Eduard

návrh, výroba a prodej masek na stříkání www.omask.cz

Omask - stránky na facebooku
ondrej

• Odpovědět s citací

Příspěvekod corsair » 08 úno 2020, 08:25

Lavi píše:To je ode zdi ke zdi. Nevšiml jsem si, že by tu někdo tvrdil, že cartograf kryje perfektně. Rozhodně lépe.
Ono je to za dnešních dnů takové běžné napříč obory - přijde se s inovativní, úžasnou technologií, která má zajistit lepší produkt. Výsledkem je produkt, který je horší než ten starý, zákazník se vzteká, ale už se do toho nasypalo moc peněz, tak se tvrdí, že zákazník je věčně nespokojený šťoura, případně rovnou blbec, který tomu nerozumí, protože takhle to je lepší a má to tak být.

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Pravda začíná tam kde končí signál ČT - Ostatně soudím, že EU musí býti zničena
corsair

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48878 • Stránka 1485 z 3259 • 1 ... 1482, 1483, 1484, 1485, 1486, 1487, 1488 ... 3259

Zpět na Diskuse