Díky za přivítání a hlavně za radu! Nečekal jsem, že to půjde ředit, ale funguje to dobře. Začal jsem stříkat černý surf a napadlo mě, že bych zbytek mohl pro následné rozbití barev dodělat šedým surfem. Nakonec to stejně nebude pod tou vrstvou barev vidět, ale zkusím to
Vím, že jsem s tím už otravnej, ale tuhle pastelově modrou barvu bych tam fakt nedával. Eduard to tak tiskne na dekály (taky Kagero a kdoví kdo ještě). Nevím, kde k tomu všichni přišli... Barva se jmenuje Dunkelblau (tmavě modrá) RLM 24. Má vypadat zhruba takhle:
Barva je MRP 53.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Ta sv.modrá je fakt úlet. Osobně RLM 24 od GSI doma nemám ale přeci to edi zmapovaný ne? Pokud budu někdy tohle stavět tak určitě použiju jinou barvu.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Vypadá to nadějně. Nechceš stavbu přesunout do skupinovky za náma?
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
novis píše:No kua, takže zase vymaskovat a přestříkat.
Dělat to nemusíš, ale pak do Tebe budu rejt, co živ budeš. V rakouské pobočce se nanesly masky insignií a stříkly šachty podvozků... Možná dám ještě RLM 76, uvidím.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Díky, už to má alespoň tvar Jestli to dokážeš můžeš to přesunout, třeba mě to trochu popíchne. Trochu mě štve, že jsem zbrkle nalepil štítek kabiny a jelikož chci dělat stroj s černým čumákem, tak jsem se zrovna podle návodu netrefil
Díky obtiskům zaslaných od Jirky Lenerta upřesňuji verzi. Fw 190 A4 Hubertus von Bonin JG 54 Model už je v surfaceru, doplnil jsem něco z leptu Eduard, nový odlévaný kokpit, hlavně z jehel, kola Brassin, odsuvná část kabiny bude z Eduardu. Až bude čas postnu fotku z mobilu pro představu.