Jirko dobře jedeš. Ve středu bych mohl vědět víc kolem těch žlutých 8. Jinak bych ti poslal ty z OEZ jsou asi nejblíž tomu co sháníš. Nebo vyber nějakou jinou kamu. Obtisků tu mám na A-8 dost. Já mám nasázené popisky tak snad v mezičase mezi montážemi fouknu lesk a půjdem washovat.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
G-3 je odvozena z A-6, což Eda nedělá (zatím?). Silně zjednodušeně A-6 = A-5 trup + A-8 křídlo bez horní boule. G-cko pak navíc nemá vnější kanony v křídle (=ploche spodni dekly) a trupove kulomety. Takze vzit trup z A-5 a kridlo z A-8 bez vnějších kanónů a boule (a zatmelit velkou kruhovou krytku na spodku). Jediné co pak bude chybět, jsou vhodné zavěsníky pod křídla na G-cka. Ty Eda 1/72 nedělá a netuším, zda vůbec někdo má tyto závěsníky v nabídce. Šikovný modelář si je případně udělá sám.
Naposledy upravil Rimmer dne 29 led 2020, 12:16, celkově upraveno 1
S dovolením byxch se přidal s FW 190 A4 od Zvezdy. Snap kit za večer, drží to bez lepidla, jen propadliny na křídlech, které jsem přetmelil. Vyměním kola za Eduard brassin a doplnim pár leptů do interieru, jinak kusovka. Obtisky Sky model. Kamufláž upřesním.
Pokud to bylo na mě, tak určitě ne. Na to si zatím netroufám, po mnohaleté pauze se spíš snažím o co nejčistší stavbu a co nejmíň nesmyslů (odchylek od reality). Už mám v hlavě několik dotazů, co se mi nedaří nikde dohledat a spíš jde o "kvalifikovaný odhad". Pistoli mám v ruce poprvé. A pokud jde o tu RLM 02 na vnitřku motorových krytů, sice nebude skoro vidět, ale vím, že tam je .
Jj.s těmi kryty to dělám stejně. Část co by mohla být vidět foukám RLM 02 a co je dál do trupu tak 66kou.
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Dám sem jednu právě dokončenou 190 A-5 jako inspraci. Tohle je těsně před dokončením, chybí očouzení a lanko antény. Pokud by to vadilo, klidně to vymažu.