mrazík píše:Elvisi, už snad lepíš dost dlouho na to, abys zapojil do stavby hlavu. K čemu ti.jsou na modelu fešný kola, když máš na kastli takový prasečiny. Stříbrná barva neodpustí nic a ten zadek musí bejt vidět na černým surfu i v jeskyni o půlnoci. Add ztenčení plastu - máš frezku? Jestli ne, tak si ji pořiď at o co nejdříve. Takovou, co má regulaci otáček ideálně do nuly. A pak už prostě jezdíš sem a tam po plastu, tlačíš tak akorát asi jako při leštění a nerovnosti po broušení srovnáš smirkem. Co je na tom těžkého?? Bejt tebou, vykašlu se teď na nějaký drahý modely, koupím si Porsche 959 od Tamky a udělám všechno proto, aby se na to dalo koukat. Po přilepení zadního křídla vznikne spara k zatmelení velká jak díra doprdele. A dokud ji nebudeš mít po surfu dokonale zatmelenou, nemá smysl dělat cokoliv dál. Proč zrovna tenhle model? Stával 4 kila, teď nevím, ale pořád luxusní poměr cena výkon. Tož asi tak. A jestli chceš poradit, jak se tmelí, najdi se někde ve tvým tématu o Modeně rady na 5 stránek. Tož asi tak
Renda píše:Šlo by to i zaškrabáním skalpelem.
Elvis034 píše:Renda píše:Šlo by to i zaškrabáním skalpelem.
Promiň, ale co myslíš, že by šlo i zaškrabáním skalpelem? A už jsem vymyslel (i díky podnětu, kterej jsem tady dostal), jak udělat to sedadlo.
Rolfi píše:Elvis034 píše:Renda píše:Šlo by to i zaškrabáním skalpelem.
Promiň, ale co myslíš, že by šlo i zaškrabáním skalpelem? A už jsem vymyslel (i díky podnětu, kterej jsem tady dostal), jak udělat to sedadlo.
Myslím že je čas se přestat bát do modelu trochu víc říznout, nepospíchat s dokončením a prostě vše dopředu promyslet i za cenu pokus omyl...užít si stavbu...
Zaškrabat skalpelem, vybrousit hladítkem...těch kraju jsem si taky všiml, jen jsem to neřešil...někde si myslím psal, že bez úprav..
beaver píše:No ono není nejmoudřejší zkoušet základní modelářské postupy na modelu za pár tisíc.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků