Tenhle akční styl boxartů je fakt super.....Vl.Šulc píše:Bf 109G-10 Erla, titulní obrázek:

Tenhle akční styl boxartů je fakt super.....Vl.Šulc píše:Bf 109G-10 Erla, titulní obrázek:
Petr Ladman píše:Tak sem se sice zařekl, že už dost s doplňováním zásob a stavění Edickejch 109, ale toto si koupím, ten Ital je parádní...Boxart úžasnej, vítězství na Thunderboltem se nezískávalo lehce.
Vl.Šulc píše:Bf 109G-10 Erla, titulní obrázek:
Tom.Vrabec píše:Taky chválím boxart, moc se povedlPane Šulci, nechystáte teď v nejbližší době nějakou slevovou akci...? Mám cosi naházeno v košíku...
Rostislav Axmann píše:Zachyceno na FB s dodatkem EDUARD...ale je pěkný
Vl.Šulc píše:...motivy na ocasy Mustangů v Royal Classu. Osobně bych je nikdy neaplikoval jako jeden kus, vždycky bych si je rozstříhal a aplikoval po částech.
Aeromodelar píše:Rostislav Axmann píše:Zachyceno na FB s dodatkem EDUARD...ale je pěkný
Tak tohle se mi líbíje to o 100% lepší než ten "katapultovaný" z křoví ...
![]()
Pane Šulci:
zaujal mě čtvrtkový Look na MiG-21Bis, uděláte je i na MF?
Jiří píše:Dobrý den,pane Šulci,nové rámečky "D" v nové PFM 1/72 mají u Vás nějaké označení? Mám totiž PFM PP a OVT,ani v jednom balení nebyly "oba rámečky D",pouze jeden,v PP ten nový,bohužel v OVT ten starý.Máte to nějak ošetřeno,protože těch PP a OVT budu potřebovat víc,tak abych nemusel zbytečně brousit...,zároveň zopakuji svůj původní dotaz,zda-li tyto nové rámečky budou též vkládány do nových WE a reedic MF.Děkuji.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků