Původní dotaz zněl úplně jinak.
Olda Homola píše:zbynek.skopan píše:Jakou má kdo zkušenost z obtisky Fokker D.VII "Knihovnická" edice? Tam byly nové úplně první v distribuci ...
Mě by zajímalo,jakou kdo má zkušenost s lozenge dekály na Fokkerouše D.VII Mág.
Z vícero stran mám, že se rády a ochotně trhají.
Chmell píše: Já prozatím nenašel jedinou fotografii krytu nad přístrojovou desku s prolisy (H32) z druhé světové války
Jirkun píše:Olda Homola píše:zbynek.skopan píše:Jakou má kdo zkušenost z obtisky Fokker D.VII "Knihovnická" edice? Tam byly nové úplně první v distribuci ...
Mě by zajímalo,jakou kdo má zkušenost s lozenge dekály na Fokkerouše D.VII Mág.
Z vícero stran mám, že se rády a ochotně trhají.
Mám zkušenost pouze s aršíkem dekálů na sedum švábů BFC edice (č.70130-OBT3 4color lozenge). Dají se nanést včetně všech lemovacích port, pružné ale pevné poddajné. Barvy jsou ale nepřirozeně syté(filtr nutný), téměř jistě je to sítotisk.Jejich kvalitu sráží ještě špatná velikost pro spodní křídlo Top díl a co je horší, krátké porty pro horní křídlo. Musí se natahovat a nanést i lemování odtokovky aby vyšly délkově.
Na Mága jsou mnohem lepší barvy i soutisk třeba u portů řezaných z lozengu. Tipuji je na novou technologii. Asi budou mít odlišné vlastnosti. Délka portů pro horní křídlo je stejná(krátká) pro všechny edice: 5color(sítotisk) a oboje 4 color.
Jirkun píše:Mám zkušenost pouze s aršíkem dekálů na sedum švábů BFC edice (č.70130-OBT3 4color lozenge). Dají se nanést včetně všech lemovacích port, pružné ale pevné poddajné. Barvy jsou ale nepřirozeně syté(filtr nutný).
Radek A píše:Jirkun píše:Mám zkušenost pouze s aršíkem dekálů na sedum švábů BFC edice (č.70130-OBT3 4color lozenge). Dají se nanést včetně všech lemovacích port, pružné ale pevné poddajné. Barvy jsou ale nepřirozeně syté(filtr nutný).
Můžu se zeptat na přesnější popis toho filtru?
Mischio píše:No právě,tak jsem to myslel,že půl je hotovo na A-4. Příď bych nastříkal bíle a přetáhl proužky maskovací folie a nastříkal vnitřek oken.
Uživatelé procházející toto fórum: Lukáš Hrubeš, Ondřej Zada a 7 návštevníků