tak si založím téma jedný asi trochu delší stavby.Ikdyž ještě před koupí vlastní stavebnice byly plány trochu jiný..počítal jsem tak nějak s rychlou stavbou z krabičky jak jsem od tohohle měřítka očekával místo toho jsem z krabice vytáhnul nějakou rozloženou hračku...podvozek parodie..o interiéru ani nemluvím a hlavně spodní část vůbec nesedí na vrchní..všude jsou půlcentimetrový mezery.No nic lepší model už asi nikdo nevyrobí tak jsem se do toho pustil..no spíš zatím jen řežu a frézkuju ..zátím jsem dal dohromady kostru rámu a pokouším se vyrobit vinutý pružiny z drátu a doplnil jsem resinový matice na kola..a to mám ještě v plánu vyrobit V8 pod otevřenou kapotu ..asi s tím modelem spolu zestárnem P.S.finální podoba určitě nebude policejní,ale asi ta na druhé fotce..ikdyž barvu ještě stopro určenou nemám
Jak už jsem mohl sledovat tvoje stavby, tak tohle dáš s prstem v nose a všichni budeme jen koukat. Vždyť je tohle větší než tvoje předchozí stavby. To půjde. Zaškrtnuto, sleduji.
..tak nějaký malý posun,aby téma příliš nezapadlo nějak jsem nahrubo sestavil rám a nápravy..a nějak vybavil motorový prostor..a nyní pomalu začínám tvořit motor,spojku,převodovku a přídavnou převodovku s bubnem ruční brzdy..a pak se to celý pokusím usadit do rámu..snad to nějak dopadne
..Tak po hodně dlouhé době nějaký malinký pokrok nějak jsem vysochal hrubý tvar motoru,spojky a převodovek.hlavně,abych zjistil proporce a zda se to vejde .no a nyní začnu celou tu sestavu detailovat, ale zas je to ta část, která mě baví
..nějaký mírný pokrok..něco málo práce na motoru a pomocí miliputu a autotmelu jsem vysochal středový tunel..no a abych se mohl pustit do interiéru,potřebuju nějak napodobit koberec,kterým je celý interiér vystlany..nemáte nějaký tip?..ke žluté kastli potřebuju zhruba odstín viz.foto níže..díky
Děkuji pánové za rady ..někde bokem asi vyzkouším vše..ale asi půjdu do toho flocku,když se mi povede sehnat nějaký slušný odstín.Ten kašmír na nehty je super,ale narazil jsem jen na různý pastelový odstíny(no kdo by si na nehty dával pískový okr )