Jarda Vrána píše:Radku, jedině růžová extra jemně lepivá pro citlivé povrchy, používám na všechno.
To je přesně ona Jardo

Radek Bednařík
Jarda Vrána píše:Radku, jedině růžová extra jemně lepivá pro citlivé povrchy, používám na všechno.
harvy5 píše:Dnes mi zacalo X-mast volno,tak som vybalil Kobry.Potrebujem trochu relaxu,tak len ZAVES to bude.Ako prvu som vytiahol P-400 od Gawy.A hned nastal problem s camo.V plane mam P-400 Portugalca alebo Airacobru I a to RAF,RN s hakom alebo Rusa.A teraz babo rad.Kazda ma iste drobne rozdiely.Tak ze mala anketa,co by ste mi odporucili? P-400 bude hnedo-zelena,ostatne su zeleno sede,a hlavne RN a rusak dost obuchane.
harvy5 píše:.. .Tak ze mala anketa,co by ste mi odporucili?...
Vojta Starý píše:Já se hlásím Radku
harvy5 píše:Ja by som tiez poprosil o ten vykres.
Asi teda spravim Portugalca,aj ked som zistil ze mam aj dekaly na C z cvicenia v 41r so zltym chvostom.Zaroven som ale zistil ze mam pasy len na N a tu nastal mensi problem.Vzdy som bol v tom ze P-400 je v podstate Airacobra I. Britske systemy,vyzbroj ale aj taka malickost ako britske pasy na sedacke.Ked som si ich chcel ale objednat,zistil som ze Eduard na P-400 dava pasy americke.Nemate niekto foto sedacky P-400,alebo Franta snad poradi ake pasy tam dat.
Je to sice detail ale dost podstatny pre stavbuNa P-400 mi staci zistit ake ma pasy.Pre Airakobru I musim objednat nove hlavne kridelnych gulometov.A to som myslel ze tak 2-3 dni a zacnem striekat camo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků