Tak že mám hotov první P-51, první protože se staví dobře nějaké mouchy sice model má ale který ne že. Jediný větší problém je neúplný chladič pod křídlem. Použil jsem barvy Gunze C. Kolečka jsou Brassin a palubní deska Look
Není to špatné,čisté,nic vyloženě přehnané takže gratulace k dokončení pěkného kousku Vylepšilo se kde co
Nemáte tam kompletní obtisk sestřelů? Na levé str. schází vodorovná řada symbolů (obt. č. 65) přehlédnutí či úmysl,proč ? POZN.- V návodu je tato vodorovná řada z části schovaná za křídlem ,vykukuje jen jeden celý symbol ........snadno se to přehlédne. Věřím že pokud není vynechán záměrně tak ho dáte, je snadno doplnitelný
Doplnil jsem foto kde je vodorovná řada hezky znát........také je tam znát žlutý pruh na plechu podvozkové nohy (to v návodu je) .......drobnosti na doplnění,je to ve Vašich silách
Přílohy
Naposledy upravil Jarda Matt dne 05 lis 2019, 20:00, celkově upraveno 1
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard