Pavel Klouček píše:Dobře se s tím pereš. Jen k názvosloví - ty otvory v křídle jsou pro klapky, křidélka jsou ty plochy vně sloužící k řízení. A ohledně rytí - které pasáže máš na mysli? Ono bylo dost potahováno plátnem na trupu a křídla v překližce, tak abys náhodou neryl konstrukci pod potahem. U křídla bych čekal přetmelení spár mezi pláty překližky.
Díky a omlouvám se - v příspěvku nahoře jsem myslel klapky. Opravím to, Díky za upozornění.
Řeším paneláž na křídle. To bylo potažené překližkou, jak píšeš, a nějaké výrazné rytí tady asi není na místě.
Na fotkách vypadá povrch hladký, takže asi spáry tmelili. Řekl jsem si, že ale alespoň jemný náznak hran panelů udělám.
Na spoustě plánků je zespodu pěkně vykreslené rozdělení potahu na jednotlivé překližkové pláty podle dochované fotky z výroby, ale vrch je téměř beze spár.
To mě právě přijde jako chyba, protože podle mě používali stejně veliké kusy překližky nahoru i dolů.
Trup je potažený plátnem a plechem - tady budu rýt jen přechod plech-plátno a plech budu nýtovat.