Matwej píše::-k Asi budeš chtít aby jsem něco dělal s obtisky ,co?
Prima ,že jsi se vrátil
Jak budou dělané ty světla ve stínítku?
Budu rád když obtisky uděláš ty nebo Petr protože vím že to bude perfektní A světýlka do clony už mám v hlavě jak je vyrobit aby to mělo 3D jakože hloubku
Ale dík za názory .............stejně vás neposlechnu
Ahoj všem, nastala doba a je konečně čas, takže bych rád obnovil debatu co se obtisků na tyhle dvě auta týče. Takže dotaz je spíš na Petra a Matweje. Pánové kdo z vás by měl náladu a čas mi to podle podkladů nakreslit? Můžu to třeba klidně poslat oběma
Času není nikdy dost Kryšote, ale mám šablony a 4roky rozpracovaného modrého Argmanna. Klidně do toho půjdu. Nyní jsem jeden soubor obtisků poslal do tisku... Tak je trocha čas. Můj e-mail máš tak dodej podklady. To bude ta šedivka ?
Matweji, Vegáče mám asi naměřenýho, takže už jen doměřim tu šedivou, nafocenou jí mám detailně takže už jí jen doměřit počítám že o víkendu bych ti to asi mohl poslat
Matwej mi vyfoukl kšeft konkurence kam se podívám a děti nebudou mít co žrát Ještě že tak, poslední dobou nic co se týká obtisků a modelařiny nedělám a než bych to zase oprášil nedočkal by jsi se
asi by to mělo být vše na modrou Scanii. Vytisknu to v černé a pošlu ti to na odzkoušení. Pokud to bude sedět ,pošlu ti soubor co pošleš tomu kdo to bude tisknout. Může být? Tak a ještě šedivka (ta bude jednoduchá).