Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48861 • Stránka 1319 z 3258 • 1 ... 1316, 1317, 1318, 1319, 1320, 1321, 1322 ... 3258
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod nganasan » 11 zář 2019, 06:10

Vzhledem k vaší spolupráci s firmou HGW by se nabízela varianta něco jako Profipack + , kde by místo klasických obtisků byly wettransfery? Ja bych to urcite kupoval, kdyby to bylo o trochu dražší nez Profipack.
KPM Střezimíř
nganasan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod karel.hawk » 11 zář 2019, 06:15

Ohledně prodeje samostatných obtisků: Já osobně mám raději ke každému modelu obtisky 2x, předcházím tak infarktu v případě jejich poškození při aplikaci. Specielně se to týká různých emblémů, zubů a dalších malůvek. Preventivně tak po bazarech a na inzeráty sháním obtisky, které již jednou mám. Už se mi to několikrát vyplatilo. Takže ty obtisky bych já osobně nekupoval k overtreesům, ale k ProfiPackům.
Rozestavěno 1:72: Ju 287 V1 (Huma), Spitfire Mk.VC (Airfix), He 111 H-5 (Airfix), 2x Fw 190 (Eduard), MiG-3 (HobbyBoss).
Čekatelé 1:72: B-25 G konverze (Airfix+CMK), Ju 288 (Huma), Do 17 Z (Airfix).
Hybernace 1:72: Ju 388 J-3 V14-2 FuG 218 (R.V.Resin).
https://Hawk.zonerama.com Fotky z modelářských soutěží 2012-2025
karel.hawk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod patrikk » 11 zář 2019, 07:15

Špatné by nemusely být ani doplňkové aršíky s kokardkami. Třeba v Aussie Eight je hromada pěkných schémat, ale u některých se používají stejné kokardy, takže pak už člověk může vybrat třeba jen jeden stroj ze dvou pěkných. A to u mě v důsledku znamená menší zásobu overtrees na Spitfire :)
Co vy na to pane Šulc?
patrikk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marmar81 » 11 zář 2019, 07:49

Přesně, mluvíte mi z duše, taky by se mi líbila možnost profipacku s wet-transfery, dále samostatných aršíků, když se něco pos...A samostatné kokardy, taky super nápad. Na Mustanga budou, takže to z principu asi možné je :)
Marmar81

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tom.Vrabec » 11 zář 2019, 07:59

Dobrý den pane Šulci,
mám dotaz či tip stran koníčku, který se mnou táhne skoro tak dlouho jako modelařina, ale bohužel se mu za ty roky věnuji podstatně intenzivněji - na různých akcích a místech je možné koupit pivo ve speciálních pevných kelímcích se závěsným uchem, s libovolným potiskem zadavatele. Každý to asi zná, za zálohu 30 - 50 Kč tak můžete získat upomínkový předmět (já takhle mám doma Kabáty a zlínskou Zoo plus nějaké fesťáky), který se navíc hodí na bečky těm, kteří už nedokáží díky lihové obrně uchránit své oblíbené sklo od fatálního poškození. Je mi jasné, že do letošního E-Daye by se něco takového asi těžko stíhalo, ale zkuste třeba do budoucna nabrnknout kolegy z marketingu - netuším, jaké jsou detaily, náklady a možnosti pořízení těchto vlastních kelímků, ale dneska už to má na koncertě kdejaký pačesatý vyčuzenec... :lol:
Možná Vám to přijde jako kravina a očekávám tvrdou kritiku zdejších diskutérů, ale loni jsem si ničeho takového na stáncích nevšiml a já bych třeba nějaký pěkný Eduardí kelímek rád doma měl (aj když při modelaření piju většinou jenom vodu)...a dost možná nejsem sám.
Tomáš "Vrabec / Nádražák" Kosič
Tom.Vrabec

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jiří » 11 zář 2019, 08:10

Velmi by se hodil i aršík obtisků s čs.znaky a emblémy pro Naši se vracejí 1/72,obdoba aršíku pro 1/48!
Jiří

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kansas1 » 11 zář 2019, 08:23

Mám ho roky z Airpower. Dost dobrá věcička, používám ho často na fesťácích.
Klub plastikových modelářů Uherské Hradiště
Rozpracováno, 1/48: X-15 Special Hobby, Su-22M4 KP, MiG-23ML Edu
kansas1

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lubomír Kerék » 11 zář 2019, 08:39

pivné poháre su fajn (:) mňa by zas zaujímalo či sa neuvažuje o vydavaní vlastných publikácii , myslím že každý model čo ste vydali mate perfektne naštudovaný a fotiek detailov, peroviek, kadejakých rezov, výkresov atd (+ fotky podla ktorých su robené kamufláže) máte dosť , myslím že o taký Váš "Walk Around" by bol slušný záujem (:)
Lubomír Kerék

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ptlo » 11 zář 2019, 09:35

patrikk píše:Špatné by nemusely být ani doplňkové aršíky s kokardkami. Třeba v Aussie Eight je hromada pěkných schémat, ale u některých se používají stejné kokardy, takže pak už člověk může vybrat třeba jen jeden stroj ze dvou pěkných. A to u mě v důsledku znamená menší zásobu overtrees na Spitfire :)
Co vy na to pane Šulc?

Přesně tak, znaky, popisky a pod. jsou často v Profipacku stejné pro víc kamufláží a v obtiscích jenom jednou. Tím se předpokládaný účel Overtrees poněkud ztrácí...
ptlo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jenda58 » 11 zář 2019, 11:11

Vl.Šulc píše:
Tonda Turek píše:Dobrý večer pane Šulci. Mám dotaz ohledně obtisku. Vydavate overtressy s výlisky,ale nebylo by možné prodávat i samostatně obtisky? Děkuji za odpověď.

To by se Vám už nevyplatilo, řekl bych, že kdyby se prodával aršík samostatně, tak by součet OT a aršíku byl dražší než Profipack, nebo jen o málo levnější.

To ten čtvrtkový PP aršík vyjde na ca 400? Snad by tedy šlo alespoň Víkenďáky.
jenda58

• Odpovědět s citací

Příspěvekod janini » 11 zář 2019, 11:57

Zhruba před 2 lety jsem se dotazoval na možnost zaslání aršíku PP na Spita VIII 1/48 na podpoře ( samo že jsem si zničil některé dekály :lol: ) , cena kolem 250,- Kč .
Honza
janini

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 11 zář 2019, 13:04

nganasan píše:Vzhledem k vaší spolupráci s firmou HGW by se nabízela varianta něco jako Profipack + , kde by místo klasických obtisků byly wettransfery? Ja bych to urcite kupoval, kdyby to bylo o trochu dražší nez Profipack.

Já myslím, že vzhledem k vlastnostem našich nových obtisků by byla kombinace našich modelů s páně Bobkovými Wettransfery nošením dříví do lesa (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 11 zář 2019, 13:06

Tom.Vrabec píše:Dobrý den pane Šulci,
mám dotaz či tip stran koníčku, který se mnou táhne skoro tak dlouho jako modelařina, ale bohužel se mu za ty roky věnuji podstatně intenzivněji - na různých akcích a místech je možné koupit pivo ve speciálních pevných kelímcích se závěsným uchem, s libovolným potiskem zadavatele. Každý to asi zná, za zálohu 30 - 50 Kč tak můžete získat upomínkový předmět (já takhle mám doma Kabáty a zlínskou Zoo plus nějaké fesťáky), který se navíc hodí na bečky těm, kteří už nedokáží díky lihové obrně uchránit své oblíbené sklo od fatálního poškození. Je mi jasné, že do letošního E-Daye by se něco takového asi těžko stíhalo, ale zkuste třeba do budoucna nabrnknout kolegy z marketingu - netuším, jaké jsou detaily, náklady a možnosti pořízení těchto vlastních kelímků, ale dneska už to má na koncertě kdejaký pačesatý vyčuzenec... :lol:
Možná Vám to přijde jako kravina a očekávám tvrdou kritiku zdejších diskutérů, ale loni jsem si ničeho takového na stáncích nevšiml a já bych třeba nějaký pěkný Eduardí kelímek rád doma měl (aj když při modelaření piju většinou jenom vodu)...a dost možná nejsem sám.

Dobrá myšlenka, díky za tip! (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 11 zář 2019, 13:14

Vl.Šulc píše:
Tom.Vrabec píše:Dobrý den pane Šulci,

Dobrá myšlenka, díky za tip! (:)

Já mám takový kelímek a vozím ho s sebou na dovolené nebo jen na koupaliště - zbyl mě operního představení na Lochotíně (tam byl na zálohu 50 Kč(... ochotně mě do něj stánkaři čepují (i když na něm mám plzeňský hokejisty. :grin: .)..... když člověk vidí na akcích ty hory pytlů s bordelem tak je tohle možná nejlepší řešení .. díval jsem se bez potisku jsou kolem 12-13 Kč ... jen je otázka zda by se to dalo stihnout za těch 14 dní ... takový kelímek s potiskem Mustanga .... no byly by hned pryč... tak jdu zaplavat s Grétou :grin:
Osobní stránky (nová adresa)
http://www.zskopan.cz
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod diamond » 11 zář 2019, 16:28

Pane Šulci, když už jsme u těch obtisků, nešlo by prosím pustit do samostatného prodeje (třeba i jako BFC položku) 1/72 aršíky s lozenge na D VII? Hlavně ty čtyřbarevné...
A co čtvrtková Hansa Brandenburg C. I? Příde po novém Velbloudovi už na řadu? :)
Děkuji Dvořák
diamond

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48861 • Stránka 1319 z 3258 • 1 ... 1316, 1317, 1318, 1319, 1320, 1321, 1322 ... 3258

Zpět na Diskuse