KPM Střezimíř
patrikk píše:Špatné by nemusely být ani doplňkové aršíky s kokardkami. Třeba v Aussie Eight je hromada pěkných schémat, ale u některých se používají stejné kokardy, takže pak už člověk může vybrat třeba jen jeden stroj ze dvou pěkných. A to u mě v důsledku znamená menší zásobu overtrees na Spitfire![]()
Co vy na to pane Šulc?
Vl.Šulc píše:Tonda Turek píše:Dobrý večer pane Šulci. Mám dotaz ohledně obtisku. Vydavate overtressy s výlisky,ale nebylo by možné prodávat i samostatně obtisky? Děkuji za odpověď.
To by se Vám už nevyplatilo, řekl bych, že kdyby se prodával aršík samostatně, tak by součet OT a aršíku byl dražší než Profipack, nebo jen o málo levnější.
nganasan píše:Vzhledem k vaší spolupráci s firmou HGW by se nabízela varianta něco jako Profipack + , kde by místo klasických obtisků byly wettransfery? Ja bych to urcite kupoval, kdyby to bylo o trochu dražší nez Profipack.
Tom.Vrabec píše:Dobrý den pane Šulci,
mám dotaz či tip stran koníčku, který se mnou táhne skoro tak dlouho jako modelařina, ale bohužel se mu za ty roky věnuji podstatně intenzivněji - na různých akcích a místech je možné koupit pivo ve speciálních pevných kelímcích se závěsným uchem, s libovolným potiskem zadavatele. Každý to asi zná, za zálohu 30 - 50 Kč tak můžete získat upomínkový předmět (já takhle mám doma Kabáty a zlínskou Zoo plus nějaké fesťáky), který se navíc hodí na bečky těm, kteří už nedokáží díky lihové obrně uchránit své oblíbené sklo od fatálního poškození. Je mi jasné, že do letošního E-Daye by se něco takového asi těžko stíhalo, ale zkuste třeba do budoucna nabrnknout kolegy z marketingu - netuším, jaké jsou detaily, náklady a možnosti pořízení těchto vlastních kelímků, ale dneska už to má na koncertě kdejaký pačesatý vyčuzenec...![]()
Možná Vám to přijde jako kravina a očekávám tvrdou kritiku zdejších diskutérů, ale loni jsem si ničeho takového na stáncích nevšiml a já bych třeba nějaký pěkný Eduardí kelímek rád doma měl (aj když při modelaření piju většinou jenom vodu)...a dost možná nejsem sám.
Vl.Šulc píše:Tom.Vrabec píše:Dobrý den pane Šulci,
mám dotaz či tip stran koníčku, který se mnou táhne skoro tak dlouho jako modelařina, ale bohužel se mu za ty roky věnuji podstatně intenzivněji - na různých akcích a místech je možné koupit pivo ve speciálních pevných kelímcích se závěsným uchem, s libovolným potiskem zadavatele. Každý to asi zná, za zálohu 30 - 50 Kč tak můžete získat upomínkový předmět (já takhle mám doma Kabáty a zlínskou Zoo plus nějaké fesťáky), který se navíc hodí na bečky těm, kteří už nedokáží díky lihové obrně uchránit své oblíbené sklo od fatálního poškození. Je mi jasné, že do letošního E-Daye by se něco takového asi těžko stíhalo, ale zkuste třeba do budoucna nabrnknout kolegy z marketingu - netuším, jaké jsou detaily, náklady a možnosti pořízení těchto vlastních kelímků, ale dneska už to má na koncertě kdejaký pačesatý vyčuzenec...![]()
Možná Vám to přijde jako kravina a očekávám tvrdou kritiku zdejších diskutérů, ale loni jsem si ničeho takového na stáncích nevšiml a já bych třeba nějaký pěkný Eduardí kelímek rád doma měl (aj když při modelaření piju většinou jenom vodu)...a dost možná nejsem sám.
Dobrá myšlenka, díky za tip!
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], kutil TIM a 8 návštevníků