Veľmi pekná Migina a hlavne v našich farbách, gratulujem.Mám ju tiež v skrini, kúpil som si ju hneď, ako prišla na trh, ale nakoniec ma odradili nepresnosti voči skutočnosti, po recenziách a porovnaní.Ale teraz, keď vidím, čo sa s tejto stavebnice dá vyťažiť, už nie som až taký smutný z tohto Revella. Klobúk dolu, veľmi sa mi páči toto prevedenie, vidieť tu kus parádnej roboty a keď sa to vie, výsledok sa dostavil.
Ak môžem odporučiť, tak na Academy zabudni... Teda ak chceš vcelku verný model 29tky... Radšej choď do GWH, tí dokonca robia aj limitku 0921 v digi kamufláži... A dá sa stále zohnať... Akurát dokupiš rezinovú sedačku, kovovú pitotku a kovové vybíjače statickej elektriny. U Academy by si musel kúpiť viac doplnkov, a model by sa bol drahší ako model od GWH...
Anton MEŠO
Working on: Tornado GR.1 1/48, Eduard Future projects: F-16D Block 70 Slovak Air Force, 1/48 Kinetic, UH-60M Blackhawk, 1/48, Italeri, P-51 Mustang Red Tails & Co., Eduard, Recently finished: oprava kamuláže F/A-18F Diamondback
No logiku to má, keď zrovnáme rok výroby. treba na gwh aj nový radom? O tej limitke som nevedel, vďaka. Ak mi môžeš poradiť- kde ju mám hľadať? (ebay?)